Merhaba; pr değeri olan sitelere verilen kodu sitenin footer bolumune konulması ve toplamda 20 puan değerinde ekleme yapmak karşılığında ucretsiz 1 GB Alan ve sınırsız Band genişliği, 1 pop3 destekli e-mail, 1 mysql database paketi olarak hosting hizmeti ucretsiz verilecektir. Hostin http://www.startlogic.com'dan alınmıştır ve ihtiyacımızdan cok daha fazla alan boş kaldığı icin ucreti odenmiş hizmetin ziyan olmaması adına bu şekilde kullanıma sunulmuştur(internet adresinden şirketi inceleyebilirsiniz, dunyanın en iyi host şirketlerinden biri olduğunu soyleyebilirim. Hosting'i para karşılığında satmak yerine, site linkimin mevcut sitelere konulmasını istiyorum cunku soz konusu para olduğu zaman karşılıklı guven ortamını oluşturmak cok zor oluyor. Koşullar: --pr1 -- 1 puan --pr2 -- 2 puan --pr3 -- 3 puan --pr4 -- 4 puan --pr5 -- 5 puan şeklinde artmaktadır. Toplam 20 puana 1 gb alan sınırsız band, 1 pop3 e-mail ve 1 mysql DB verilecektir. Nasıl 20 puan toplarım: Vereceğim kodu, kendinize ait sitelere koymak dışında,link değişimi yaptığınız kişilere gonderip onların sitesine de koydurursanız daha hızlı 20 puan elde edersiniz. Orneğin; Kendi sitenize farklı bir siteden link eklediğinizde o siteye benim vereceğim kodu eklemeniz ve bana bildirmeniz yeterli olacaktır. Onemle belirtiyorum: Link cıkışı fazla olan toplist sitesi ve benzeri sitelere eklenen link puan olarak sayılmayacaktır. İrtibat ve detaylar icin [email protected] adresinden bize ulaşabilirsiniz. Sitelerin footer alanına eklenmesini istediğim kod: PHP Code:
KIRKLARELİ UNİVERSİTESİ FORUMU
Teşekkurler. __________________
20 puan toplayan ilk 5 kişiye 1gb host bedava
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- 20 puan toplayan ilk 5 kişiye 1gb host bedava