Merhaba arkadaşlar Ozgun oyun incelemeleri yazıyorum, incelemeler re-write olup en az %90 oranında ozgunleştirip teslim edilmektedir, bugune kadar ozgunleştirme yaptığım tum muşterilerimden %100 memnuniyet aldığımı belirtmek isterim. İncelemeler genel olarak en az 5 paragraf ve en az 500 kelimeden oluşuyor her bir incelemenin fiyatı 1 YTL'dir. Bu fiyata ozgun makale yazıyorlar diyen arkadaşlar cıkacaktır belirtmek isterimki ozgun makaleler bu incelemeler kadar detaylı ve uzun olmaz Ozelliklle yazılmasını istediğiniz bir oyun incelemesi varsa ismini bana bildirin, oyunun incelemesini yazıp yazamayacağımı size geri bildirim ile iletirim eğer oyun adı belitmezseniz ben rastgele oyun secerek incelemeyi yazarım. Oyun incelemelerinin yazımı icin tam bir sure vermiyorum iş yerinde yoğunluktan dolayı bazen yazımlar gecikebilir akşamları yazmaya devam ederim, siparişler veriliş sırasına gore yapılır ve her muşteriye tahmini teslim zamanını gormesi icin sırası bildirilir. Her oyun incelemesi yanlızca bir kişiye satılır, yazılan incelemeler ve satıldıkları kişi bu konu altında belirtilir. Odemeyi yanlızca iş bank havale / eft olarak kabul ediyorum. Referans olması acısından bir tane yazdığım demo incelemeyi yayınlıyorum Farycry2 Turk yapımı olan farcry, en ozel anlarımızda biz oyuncuların tam istediği tadı bize vermek icin geliyor.Half-lifedan sonra doom 3u beklerken cıkagelen farcry 2 serinin onceki oyunundan farklı olarak karşımıza cıkıyor nedeni ise oyunun yapımını beraber yuruten ubisoft ve CryTek firmaları yollarını ayırdı şu anda oyunun yapımını ubisoft firması tek başına yurutuyor. Oyun başlıyor ! Far Cry yapımcı şirketlerinin birbirinden ayrıldığını soylemiştik, şirketlerin ayrılmasıyla birlikte senaryoda ilk bolumden tamamen kopmuş durumda, bilmeyenler icin kısaca değinmek gerekirse oyunun ilk bolumunde bir adada gecen gizemli olayları aydınlatmaya calışıyorduk fakat Far Cry 2 de Afrika'da ic savaşın icerisindeyiz, oyunun konusu ic savaş sonucu AFLL ve APR grupları olarak ikiye bolunen Afrika'da olayların dahada buyumesini engellemek icin her iki grubada silah temin eden The Jackal isimli kişi durdurmak. Oyun başkarken heyecanlı ve gosterişli acılış videosunun ardından sade fakat hoş bir menu bizi karşılıyor.Oyuna yeni başlayacağımız zaman bize 9 karakter alternatifi sunuluyor ve birini secmemiz isteniyor, burada hoşuma giden nokta karakterler arasında oyunun gidişatını etkileyecek bir fark bulunmaması yani oyunu oynarken hangi karakteri gormek daha cok hoşunuza gidecekse rahatlıkla o karakteri secerek oyuna atılabilirsiniz.Coğu oyuncu gibi oyuna ilk girdiğimizde baktığımız şey oyunun grafikleri oluyor, ubisoft olağanustu grafik motorlarını cok iyi bir şekilde kullanarak mukemmel grafikler ortaya cıkarmış cevredeki objelerin ve binaların tasarımı kusursuz derecede, araclar ve silahlar tamamen gercekten farksız oyun icerisinde en cok dikkatinizi cekecek oğelerin başında araclar ve silahlar geliyor, ubisoft karakter tasarımlarınıda mukemmel şekilde işlemiş bir duşmanla karşılaştığınızda direk size ateş acmak yerine oncelikle yuz ifadesinden verdiği tepkiyi gorebilirsiniz. Harita ve ilerleyiş Oyunda bize cok geniş bir harita sunulmuş durumda haritada 50 Km2 lik bir alanda gorevlerimizi gercekleştiriyoruz, harita uzerindeki en buyuk yardımcımızsa GPS, bir gorevi gercekleştireceğimiz noktayı, silah, ilac, satın alıp değerli eşyalar bulabileceğimiz noktaları GPS sayesinde goruyoruz.İlerlememizdeki diğer bir yardımcımızda durburumuz, geniş bir alanı ve baktığımız alandaki detayları gormemizi sağlıyor detay derken değerli eşyalardan bahsediyorum konu acılmışken bunada değinmek gerekirse oyunda ceşitli noktalarda bir canta icerisine konmuş elmaslar buluyoruz bu elmaslarla ceşitli eşya ve ilac alabiliriz fakat silahlar bu eşyalara dahil değil, silah almak icin yanlızca para kullanıyoruz.Oyun icerisinde aynı anda 4 silahı yanımızda taşıyoruz, oyunun verdiği silahlarla yetinmek zorunda değiliz silah yelpazesi icerisinden istediğimiz turde silahı secip kullanabiliriz, coğu oyunda olduğu gibi bu oyunda da araclar uzerinde silahlar mevcut aynı anda hem aracı kullanım hem silahları ateşlemek cok da zor değil ayrıca bazen karşımıza cıkıcak olan hasarlı araclarıda yanımızdaki tamir ekiplanlarıyla calışır duruma getirebiliriz. Karakterin iyileşmesinde de değişiklik getirilmiş satın alacağımız ilacların dışında vucudumuza isabet eden mermileri cıkartabiliyor ve yaralı olan bolgeyi sararak sağlığımızda iyileşme gorebiliyoruz.Zor durumlarımızda bize yardımcı olacak dostlarımız mevcut, koylulerin bizden istediklerini yerine getirerek veya yakaladığımız duşman askerlerine iyi tavırlar sergileyerek dostluklarını kazanabiliyoruz dost kazanmakta yarar var cunku zor zamanlarınızda mesela ilac veya mermiye ihtiyacınız olduğunda haritadan GPS yardımıyla yerlerini gorup hemen yanlarına koşup hediyelerinizi alabilirsiniz. Oyunda gorev bakımından cok ceşitlilik olmamasına rağmen yinede heyecanlı gorevler yaşamak mumkun, diğer oyunlarda da olduğu gibi gorevler genellikle bir hedefi imha etmek, onemli bir kişiyle goruşmek, bir mekana baskın yapmakm gibi şeyler ozellikle bir mekana baskın yapıp bir cete liderini oldurme tarzında gorev aldığınızda oyun cok heycanlı bir hale geliyor mekanı basmak dedim ama yanlış anlaşılmasın duşmanlarınızın ortasına dalıp hepsini oldurupte ordan cıkamazsınız cunku duşmanlarınızda yuksek yapay zeka var saldırmadan once saldıracağınız noktayı belirlemeli ve kendinize bir plan yapmalısınız. Muzik ve seslendirme Oyunda genel olarak muzik Afrika halkına uygun olarak secilmiş fakat aksiyonlu durumlarda muzik oyuncuyu dahada havaya sokan bir hal alıyor, insan seslendirmeleri gayet başarılı durumda konuşmalarda gecen cumleler oyunu anlamada ve bazı bolumleri gecmede yardımcı oluyor. Sonuc Sonuc olarak Far Cry 2 beklediğimize değdi, ilk oyunun uzerine gelen yenilikler oyunu dahada vazgecilmez bir hale getirmiş oyunun tek eksik yanının gorev ceşitliliğinin fazla olmaması olarak goruyorum fakat gorevlerdeki aksiyonla bunu kapatıyor bilgisayarınızda mutlaka bulunması gereken bu oyunu oynadığınız diğer FPS'lerin uzerine keyifle oynacağınıza eminim. __________________