Emlakcılar icin hazırladığımız bu web portalını hazirlamadaki amacımız, gun gectikce gelişen internet teknolojisinden emlak firmalarının da faydalanmasını sağlamaktır. Sitenin Ozellikleri : Anasyfa'da Flash animasyon. Standart olarak 2 dil desteği. (Turce , İngilizce) Sınırsız dil desteği ekleyebilme (*) Komple Turkce İcerik Yonetim Sistemi. Tum ilanlarınızı panelden ekleyebilme. Hakkımızda, Ulaşım, İletişim, Referanslar gibi site bolumlerini panelden değiştirebilme. Ana Sayfa Vitrin Urulerini duzenleyebilme. İlan Arama Her ilana 10 adet resim ekleyebilme. İstenildiği anda resimleri silme, değiştirme. İletişim Formu, Daha Fazla Bilgi Gonderin gibi interaktif e-mail uygulamaları. Konut Kredisi hesaplamaları icin bankalara direk link modulu. Bulunduğunuz şehre ait hava durumu bilgisi goruntuleme. Emlak ilan detay yazıcı cıktısı. Yonetim Panelinin Ozellikleri: Turkce WYSIWYG(What You See Is What You Get � Ne Gorursen Onu Alırsın) turu editor ile cok kolay icerik girme. Yonetici şifresini değiştirebilme. Komple site iceriğini Turkce ve İngilizce olarak değiştirebilme (hakkımızda, referanslar, iletişim, ulaşım, anasayfa yazısı, anasayfa resmi, firma sloganı, site fon rengini, diğer ayarlar...). Limitsiz ilan ekleme, duzeltme, silme, listeleme. Vitrin urunlerini sıralama, guncelleme. Yonetim panelinden site veritabanını yedekleyebilme. Muşteri yonetimi. (*) Teknik Ozellikler: Yazılım dili : PHP Veritabanı Sistemi: MySQL 4 Serisi (*) Bu ozellik goruşmeye yada ek ucrete tabidir. msn : [email protected] Emlak Portalı Ornek Sitesi Emlak Portalı Ornek Yonetim Paneli __________________