Site adresi: www.forumanatolia.com Pagerank :0 Sitenin hiti :10+ Sitenin iceriği : forum Banlı olduğu arama motoru varmı :yok Banlı olduğu sponsor varmı :yok Satışa hosting dahilmi : evet Sitede script kuruluysa lisansı varmı(varsa satışa lisans dahilmi) :lisans problemi yok İstenen fiyat (Acık arttırmaysa başlangıc fiyatı) :hemen al 20 ytl Acık arttırma sonlanma tarihi :2 gun Sıfırdan kurarsanız 50 Ytl.Bizde 20 ytl.
Arkadaşlar daha onceden siteyi satın aldım.Fakat ilgilenemiyorum.Bir arkadaşın forum sitesinin yedeğini kurduk siteye.Almak isteyene 20 ytl ye bırakıyorum. Biz kullanmıyoruz.Bir arkadaşın işine yarasın. Domain 6 Haziran 2009 Hosting 2 Şubat 2009 da sureleri doluyor Msn: [email protected] . Onemli Not: Arkadaşlar alacağınıza karar vermeden lutfen "Ben alıcağım" diye mesaj cekmeyiniz.Sormak istediğiniz soruları lutfen hemen sorun.20 ytl icin daha fazla uğraşmak istemiyorum. Alıcağım deyip almayan bazı işguzar arkadaşlar sebebiyle satış devam ediyor. Diğer satışdaki sitemiz : http://www.frmtr.com/webmaster-pazar...satiliyor.html __________________
20 Ytl Ye Forum Sitesi ForumAnatolia.com
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- 20 Ytl Ye Forum Sitesi ForumAnatolia.com