Artık Herkes Web Sitesi Yapıp Satabilecek (Flash, Photoshop)
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Artık Herkes Web Sitesi Yapıp Satabilecek (Flash, Photoshop)
-
10-10-2019, 04:52:37evet arkadaşlar yanlış duymadınız, webmaster arkadaşlarımız biraz kızacak ama artık kendinize ve tum sevdiklerinize en guzel tasarımlarlar , full flash ve photoshop web siteleri yapabilirsiniz, oyle ucuz tarasımlar değil bahsettiklerim. template'i 50-100 dolar arasında full hali 1000 dolar civarlarında olan full siteler bunlar (Nerden edindiğimi sormayın emin olabilirsiniz cok dil doktum) , ben diyeyim dew arşiv siz deyin mega. 200 u aşkın full site şuanda 5,30 GB buyukluğunde bir arşiv. ama bir iki gun icinde 8 gb a ulaşacak, (bu full sitelere sahip olmak icin nekar uğraş verildiğini siz tahmin edin) tum sitelerin yeniden duzenlenebilmesi icin FLA, PSD, FONT, HTML , CSS dosyaları mevcuttur.sizin tek ihtiyacınız Flash CS4 veya CS3, Dreamweaver CS3 ve Adobe Photoshop en az 6 ce, ( ve 2 gb ramden fazlası olan bir bilgisayar bazı PSD dosyalarını duzenleyebilmeniz icin gerekli) resim eklemiyorum cunku hangisini sececeğime karar veremiyorum, ama sanırım akşama kadar kendi hostuma birkactanesini yukler izlenimlerinize sunarım. ilgilenenler [email protected] adresinden ulaşabilir, __________________