satılık veya kiralık arkadaşlık sitte scripti
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- satılık veya kiralık arkadaşlık sitte scripti
-
10-10-2019, 04:50:19Slm Arkadaşlar sizde bıktım artık herkesin kendine ayit arkadaşsittesi var ve para kazanıyor diyorsanız işte cozum size bu fırsat kacmaz. bende hazırda bir satılık arkadaşlık scripti var! Script her ozellige sahiptir!! sadece bir kac ornek: Ozellikler : 1-hazır paypal odeme sistemi (gold uyeler icin) 2-uyelere istediğiniz ozellikleri sınırlayabilme (mesaj atma, sohbet odasına girme, online kişileri gorebilme vs.) 3-soru cevap oluşturabilme (yardım bolumu icin) 4-puanlama usulu hesap yukselttirebilme 5-sınırlandırdığınız olcude resim yukletme ve galeri oluşturabilme (uyeler icin) 6-online sohbet (chat) odaları oluşturabilme 7-profilimi kimler gordu sistemi 8-sohbete cağırabilme, arkadaşlık teklifi gibi hazır sistemler... 9-Uyelik aşamasındaki soruları sınırsız editleyebilme... cok geniş bir programm (php tabanlı) burada saysam gercekten sorlanırım ve ustelik herşey turkce farklı diller de oluşturabililir ek olarak ingilizce de mevcut. Satın alma ile ilgilenen arkadaşlar fiyat 150YTl kiralama 50YTL/ay domain ve hosting haricidir ama iyi bir fiyat yapilır. ilgilenler bana mail atabilir yada beni ekleyebilir [email protected] saygılarımla __________________