Vbulletin Owned Lisanslı+VbSeo Lisanslı Forum Sitesi Satılıktır
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Vbulletin Owned Lisanslı+VbSeo Lisanslı Forum Sitesi Satılıktır
-
10-10-2019, 04:46:06İstenen minimum fiyat: 600 YTL Sitenin acılış tarihi:Haziran 2008 Kategori, sitenin iceriği nedir:Genel Forum Gunluk hit sayısı, kaynak link:500 civarı sayac koymadım istenirse koyarız. Site tum iceriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler:Tum İcerik ile Beraber Hosting dahilmidir:Hayır Banlı olduğu sponsor varmı:YOK Banlı olduğu arama motoru varmı:YOK Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: Dahil VBulletin Owned+Vbseo Lisanslıdır. Yazılım Lisans sonlanma zamanı:Nisan 2009 Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:Yok Doldurulması opsiyonel alanlar Site adresi: wikiturkey. com Satma nedeni (opsiyonel): 7-8 sitem var vakit ayıramıyorum PR değeri varsa linki (opsiyonel):PR1 Alexa sıralaması linki (opsiyonel):465000 olması gerek Varsa sitenin aylık getirisi (opsiyonel):Ayrı kanal acmadım. Uyesi varsa uye sayısı (opsiyonel):Linkler acık uye icin calışılmadı. Yok denecek kadar az. Satıcının eklemek istediği notlar: Seo ayarları ucretli yaptırıldı. RSS haberlerine Otomatik Tag eklenmekte. Yeni Vbulletin Lisans : 180 $ Yeni Vbseo lisans : 149 $ Dolar kuru 1.65 aşağı yukarı lisans fiyatlarına denk gelmektedir __________________