Merhaba Arkadaşlar,
Gun gece garip bir ruya gordum. Son 1 hafta hatta 1 ay korku ile ilgili yada ruya icerisinde gecen herhangibirşeyle alakalı bir durum yaşamadım yani birşeyin etkisinde kalarak gormediğimi duşunuyorum. Sabah 05:30 gibi uyandım işe gitmeme daha cok var diyerek diğer bazaya gecerek yattım ve 06:30 gibi şu ruyayı gordum.
Evde koltukta uzanıyorum karşımda eniştem var elinde telefonla oynuyor. Hemen arkasında pencere var ve pencerenin yanındada kucuk bir ayna var. Gozum takılıyor o aynaya bir bakıyorum karşı apartmanlardan birinde ayin var. Şu videoya cok benziyordu. http://www.youtube.com/watch?v=JTwRRwUb4IE
Dikkatlice bakarken beni farkettiler ve aynadan bana baktılar. Enişteme hemen gel bak ne gostericem sana dedim. Bana şimdi kalkamam uşeniyorum dedi ve gelmedi. Ben kalktım cama doğru daha dikkatli bakabilmek icin, camın yanına gittiğimde cama perde civi ile cakılmış gordum. Ben cama gidene kadar nasıl olduysa oyle olmuş. Sonrasında yırttım perdeyi heryer kapkaranlıktı ve o karanlığa karşı bağırdım. Gucunuz ancak bunlara mı yetiyor dedim. Ve bi korku girdi icime geri cekildim. Odanın ortasında ayakta cama doğru bakarken.... Patttt cam kırıldı bir insandışı varlık perdeustunde benitutarak havalanıp duvara yapıştırdı. Ve korku ile uyandım.
Sizce bir anlam cıkartmalımıyım. Yada ne gibi bir anlam cıkartabilirim.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Bilgiler
- Garip bir ruya gordum (Yorum getirebilecek varmı?)