Sadece 60 liraya 2 tane site (Spor ve teknoloji)
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Sadece 60 liraya 2 tane site (Spor ve teknoloji)
-
10-10-2019, 04:42:05Arkadaşlar sitemi satıyorum. Zaten neredeyse host+domain fiyatına satıyorum. Sİte ile ilgilenirseniz buraya yazabilir yada msn adresinizi pm atabilirsiniz. Siteler hakkında. Site Html dir. SporxTv.org Site adresi : www.SporxTv.org Sitenin aylık getirisi: Yok Sitenin acılış tarihi: 24-Kasım-2007 Kategori, sitenin iceriği nedir: Spor Gunluk hit sayısı, kaynak link: Bilmiyorum. Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 6 ay / pr0 Site tum iceriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tum icerik Hosting dahil midir: Dahil (100mb alan 20 gb trafik) Banlı olduğu sponsor var mı: Yok Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Yazılım yok Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok Siteler tescilet.net hesabınıza aktarılacaktır. Para garanti bankası hesabıma aktarılacak. Aktırıldığı andan itibaren siteleri hemen size devredicem Herkeze Hayırlı satışlar.. Arkadaşlar siteyi 20 liraya satıyorum. Neredeyse bedavaya satıyorum. Hemen alın. __________________