Oncelikle merhaba bunu cok kotu bir psikoloji ile yazıyorum olayları baştan sonra babası cami hocası olan bir arkadaşıma anlatmıştım ordan alıntı olarak burada paylaşacağım 14 temmuz 2013 gunu gece saat 3 - 4 civarlarında yaşadığım bir olay ve şimdiki halim !!

OLAY :

Arkadaşlar 14 temmuz gecesi saat 3 4 civarlarında benim deizme inanan yani sadece allaha inanan bir arkadaşım var.Kurana peygamberlere falan hicbirşeye inanmıyor sadece allaha inanıyor onunla baya bi konuştuk ettik mantık ve dini yan yana getirerek tartıştık dindeki olayları acıklamaya calıştık bir ara sonra telefona kulaklık takmıştım muzik dinliyordum muzik bittiği anda kulağıma birşey fısıltı halinde ama cok sert bir ses fısıltı halinde ENSE mi ESSE mi ne diye bir kelime soyledi o anda butun vucudum boşaldı boyle elim ayağım tutmuyordu hissetmiyordum nefesim kesildi daraldım.O an bana birşey kelime şaadet getirtti ve kendi kendime bir suru sure dua okumaya başladım allaha yalvardım.Hemen babama bağırdım baba oluyorum galiba nefesim kesildi baba gidiyorum diye o an olmekten cok ama cok fazla korktum kalbim sanki yerinden fırlayacaktı korkudan az dışarıya cıktık sokağa biraz hava aldıktan sonra kendime geldim gibi oldum aynıydım ama sanki şoka girmiş cıkmış gibiydim kendimi kontrol edebiliyordum hemen abdestimi alıp namaz kılmaya başladım namazı kılarken kendimi tutamadım aşırı derecede bir korku ve ağlamayla namazı kılmayı bitirdim dayanamadım yasin okudum dayanamadım namaz surelerinin hepsini okudum dayanamadım kurana başladım bakara suresinin 68. ayetinde falan bıraktım.Uyumak icin yatağa yattım icimde hala aynı korku vardı fakat vucudumda bir boşalma yoktu yatağa yattım gozlerimi kapattım tekrar vucudum boşaldı ve nefesim daraldı kesildi.Hemen kalktım yataktan kelime şaadetler dualar sureler herşeyi okuyorum yatarken uyurken bıle okuyorum.sonra yataga sırt ustu tekrar yattım saat sabah 5 civarlarında hava aydınlık evin icine ışık vuruyor guneşlik var sadece ama ışık giriyor iceriye gene bir anda perdenin onunde karanlık birşey buyuk birşey gecti kuş falan olmadığına eminim bir golge cok hızlıca gecti.Ardından gene uyuyamadım kalktım unutmak icin televizyonu falan actım kendimi yatıştırmak başka birşeylerle oyalamak icin ardından babam gene kalktı olanları gene ona soyledim bana kendi kendime bunu yenmem gerektiğini falan soyledi kendimi yatıştırmaya calışıyordum.Babam işe gitmesine 20 25 dakika kala dedim baba yanımda otur uyumaya calısıcam tamam dedı kafamı yastıga koydum golzerımı kapattım gene aynı seyler oldu nefesım kesildi vucudum bosaldı hıssetmıyordum vucudumu inat ettim zorladım bir baktımki uyumuşum telefonum caldı uyandım bugun orionda gokhana bunları anlatırken vucudum titriyordu cok uşuyordum tuylerim diken diken oldu kalbim yerinden fırlayacaktı sanki nefesim kesiliyordu şuanda 5 vakit namaza - kurana ve her gun yasin okumaya başladım.
Ardıından o dediğim kelimeyi araştırması icin babamın iş arkadaşına sordum kendisi araştırdı 2 kelimeyide 1 kelimeden birşey cıkmadı ama ense kelimesinden ŞEYTANIN YAKASINDA OLMAK anlamı varmış

İnternet uzerinden psikoloji testi yaptım kendi kendime

http://www.turkpdr.com/modules/test/SCL_90_R.htm buradan yapılan testte rahatsız olduğum yani olay yuksek dereceli cıktı.

Beynimde var olan duşunceyi değiştiremiyorum değiştirmeye calışıyorum olmuyor mekan veya zaman belirleyemiyorum aklımda başka şeylerle uğraşıp unutmaya calışıyorum olmuyor geceleri uyku bana HARAM oldu resmen arkadaşlar lutfen lutfen bana bir care bir yardım bulun hacıya hocaya gideceğim en sonunda :S