Yok boyle bir fırsat!!! Spor sitemi cok uygun fiyata satıyorum. Almayan pişman olur.
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Yok boyle bir fırsat!!! Spor sitemi cok uygun fiyata satıyorum. Almayan pişman olur.
-
10-10-2019, 04:40:44Sevgili arkadaşlar; Bakın oncelikle şunu belirmek istiyorum, goruyorum forumda herkez birbirine laf atıyor, sataşıyor, palavracı diyor. Boyle karşılıklı atışmalar oluyor. Tabi herkes haklı aslında. Bu zamanda kimseye kolay kolay guvenilemiyor. Hele ki sanal ortamda. O yuzden her ne kadar sizlere gerceği soyleyecek olsamda eminim aranızdan inanmayanlar, eleştirenler, sahtekar diyenler cıkacaktır. Ama şimdiden soyluyorum yazdıklarımın tumu doğrudur ve her isteyene ispat edebilirim.Şimdi gelelim asıl konuya; Ben bundan 2 yıl once bi hevesle iddaa hakkında tanıdık bir webmastera site yaptırdım. Host ve domainle birlikte toplam 1100 ytl tuttu. Asp ile yazdı adam ve 1 ay uğraştı. Kesinlikle ozel scripttir ve eşi benzeri yoktur. İddaa edene, benzerini bulup gosterdiği taktirde yemin ederim ki siteyi ucretsiz hediye edicem. Neyse işte sonra aradan 6 ay gecti, ben biraz herşeyden cabuk sıkılan biriyimdir. Siteyle uğraşmayı bıraktım. Satmaya karar verdim ama satamadım bir turlu ve acıkcası elimde patladı. İlk zamanlar 850 istemiştim ama kimse vermedi. Bende oğrenciyim. Bu aralar sıkışığım o yuzden tekrar bu siteyi belki satabilirim duşuncesi geldi aklıma. Ama bu sefer epey bi duşucem ve insallah alıcı bulurum. Sitenin ozelliklerine gelecek olursak; bu bir iddaa yorum sve sanal liralarla kupon yapıp yarışma sitesi. Herşey yonetim panelinden otomatik olarak yapılıyor. Ayrıca sitenin en onemli bolumu olan sanal liralarla kupon oluşturma bolumunde iddaa programındaki gibi bir liste var ve oranların uzerine tıklayarak kuponumuza ekliyoruz. Oronları ekledikcede sağ tarafta bir idaaa kupona oluşuyor ve macları ekledikce kupon aşağıya doğru uzuyor. Bu cok guzel ve değişik bir sistem. Yonetim paneli fotoraflarınıda aşağıdaki linklerden gorebilirsiniz. İsteyene msn’den şifre verip yonetim panelini inceletebilirim. Onemli: Siteyi şu an kullanmadığımdan dandik bir host uzerinde tutuyorum. Bazı zamanlarda site goruntulenemeyebiliyor. Onemli değil o. Msn’den konuşurken siteyi gosteririm her turlu. Goruşmek isteyenler buraya msj atsın. Satın almayı duşunenler icin alışveriş konusunu her turlu hallederiz. İstanbul Merder’de oturuyorum. Gerekirse isteyenlere adresimi veririm ve evime beklerim. Alışverişi orda yaparız. Yada bankaya havale yoluyla olur hic farketmez. Site adres: iddaateam.com Site maaliyeti: 1100 ytl Şu anki değeri 750 ytl Kodlama dili: Asp (OZEL SCRİPT) İstenen fiyat 150 ytl Site ve yonetim paneli fotoğrafları img219.**************/my.php?image=99476363yg0.jpg img522.**************/my.php?image=82828535mt6.jpg img522.**************/my.php?image=24079515ui3.jpg img219.**************/my.php?image=89937845lq4.jpg img219.**************/my.php?image=67665009xb4.jpg img522.**************/my.php?image=72047233nx1.jpg img522.**************/my.php?image=51767014bj3.jpg img146.**************/my.php?image=80489110yq4.jpg img219.**************/my.php?image=78684349cb1.jpg img522.**************/my.php?image=10jf1.jpg img219.**************/my.php?image=11ov3.jpg img146.**************/my.php?image=12uc8.jpg img522.**************/my.php?image=13yr8.jpg img522.**************/my.php?image=14ft4.jpg __________________