SAHİBİNDEN SATILIK ACIL FORUM SİTESİ (DOMAİN DAHİL) ONCELİKLE TUM FRMTR SAKINLERINE KUCAKLAR DOLUSU SEVGILER SAYGILAR SUNUYORUM EFENDİM BENİM ACMIS OLDUGUM FORUM SITESI VARDI w w w . u o k i n g d o m r e b o r n . n e t > boslukları kapatın bu forum titesi oyun uzerine kayıtlı 1 site domaindende anlayacagınız uzere bizim (uo)=(ultima-online) adli oyunun su anda kadar son cıkan surumunun adı saten uo oynayıcıları muhakkak bilirler oncelikle bu forum sıtesını acmak ıstedıgım zaman cok guclu nedenlerım vardı ama elımde olmayan nedenlerden dolayı satmak zorunda kalıyorum forum sitesi tam anlamıyla hazır deyıl yalan soylemeye gerek yok saten siteye girginiz dede goreceksınız ilk zamanlar benden bu domaini kendılerıne satmamı ıstemıslerdı satmamıstım dedımca cok guclu nedenlerım vardı dıye sımdı satmak zorunda kalıyorum sımdı dıceksınız neden onlara sormuyorsunuz da burda satıyorsunuz sorarım sıze sız kavgalı oldugunuz kısılere konusurmusunuz yada tugurfugunuz tahtayı yalarmısınız benımkıde bu hesap neyse gelelım domnaine site daha deaktıf hıc uyesı yok 0 yanı sadece yenı acılmıs 1 sıte gıbı sadec epey 1 sekılde kurulu v/bullettın uzerıne 1 forum sıtesı bu lısans olaylarından anlamam ama soyle dıyebılırımkı emınım sıte kurulumu bıttıgınde cok kazandıracak 1 sıte 3 bin ytl ye kadar teklıf gelmıstı cunku sorarım sızlere bu kadar parayı sız gozden cıkartırmısınız kazandırmasa neyse ben sıte ıcın gereklı bılgılerı yaazdım w w w . k i n g d o m r e b o r n . n e t > boslukları kapatın gereklı acıklamalarıda sıteden bakaran anlamıs olursunuz siteyi fiyat bicmedım sızınde bonkor olacagınızdan emınım __________________