Parca kontor ve kart kontor sipariş scripti !
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Parca kontor ve kart kontor sipariş scripti !
-
10-10-2019, 04:38:45%100 Benim kodladığım ve tasarladığım bu scriptin ozellikleri ve amacı şu : Kontor satışı yapan firmaların bayilerinden online olarak sipariş almalarını sağlamaktadır. - Hem parcakontor hem kart kontor siparişi yapılabiliyor - Siparişler anlık olarak yonetim bolumunden gorulebiliyor - İstediğiniz siparişin uzerine tıkladığınızda ve hesaba gec dediğinizde istediği kontor miktarı ile birim fiyatını carparak o bayinin bakiyesinden duşuyor - İstediğiniz bayiye yonetim bolumunden mesaj gonderebiliyorsunuz - İstenen bayi pasif ve aktif yapılarak sisteme giriş izni ayarlanabiliyor - Bayi bolumunde girdiğiniz kontor miktarını otomatik olarak ytl cinsinden size gosteren bir kısım mevcut - Bayi ne kadar kontor gittiğini ve yaptığı odemeleri tarih aralıklarını secerek rapor alabiliyor - Yoneticide aynı şekilde ister gunluk ister tarih aralığını secerek hem kontor hemde toplam hasılatı rapor olarak alabiliyor - Bayilerin ekranında gozuken ayarlanabilir duyuru kısmı var - Ajax tabanlı olduğu icin cok hızlı calışabilmektedir - Bazı ozellikleri bunlardı iletişim kurduğunuz takdirde size demosunu gosteriyorum. iletişim icin : msn : [email protected] 7/24 // __________________