130 YTL ye 17.000 Konuyu 1 haftada acacak BABAYİĞİT POST GRUBU ARANIYOR!!!
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- 130 YTL ye 17.000 Konuyu 1 haftada acacak BABAYİĞİT POST GRUBU ARANIYOR!!!
-
10-10-2019, 04:35:08evet arkadaşlar... sitem yeni kuruldu...siteme 15 bin konuyu 1 hafta icerisinde 117 ytl icin acabilecek post ekibi arıyorum..Şartlarım: -forum futbol forumudur ama icinde program ve oyun download gibi bolumler bulunduğundan gonul rahatlığıyla konu acabilecek yer bulabilirsiniz... -Post işi bitmeden asla ucret odenmez...(********ler tarafından 2 sefer toplam 124 ytl dolandırıldım - artık akıllandım bu konu uzerinden hic taviz vermem - ama ailem,dinim ve herşeyim uzerine yemin ediyorum ki paranın yatacağı %100 kesindir.Bu konuda hic şupheniz olmasın...) -Acacağınız konular google'de ust sıralara cıkabilecek kaliteli konular olmalı...Bu konuya cok onem vermekteyiz eğer sacma salak konular acılmazsa ASLA ve ASLA para odenmez...(Bunlada karşılaştım ) -Konular 1 hafta icerisinde bitirilmelidir... -Ucret EFT olarak odenir... Evet beyler...Yapabilecek profesyonel POST grupları buraya cevap yazsın...YORUM YAPMAYIN SADECE YAPABİLECEK OLANLAR CEVAP YAZSIN... Cevaplarınızı Bekliyorum... __________________