Merhaba arkadaşlar gidip bir hocaya danışmaktan cekiniyorum sanal ortamdan cevap almayı tercih etim en azından kimse tanımıyor beni. şimdi soruya geliyim

19 yaşındayım ve gunah işledim cok aslında cok iyi niyetli biriyim saf biriyimdir kimseyi kıramam surekli paylaşırım belki 10 defa namaz kılmam icin ruyamda bir cok uyarı aldım aldırmadım ama gecenlerde namazla ilgili cok kotu bir ruya daha gordum ruyam şoyle:

ben yatarken biri ismimle hitap edip cağırıyordu kalk namaz kıl ve kıldır diye kalktım şimdi herkesi kaldır evdekilerinde dedi kaldırdım herkesi sonra seslendi şimdi bunlara namaz sen kıldırıcaksın dedi ben ise yanlış kıldırıyordum ona yanlış kıldırdığımı soylediğim halde devam et diyordu yanlışta olsa kılmamı istiyordu . daha sonra uyandım.

. ama şu zina ve kul hakkıda var ustumde kucuk hırsızlıklar da var.. ama bugunden itibaren tohbe edip namaza başlıcam orucumu tutcam. cehhenmde azap cekmeyi korkuyorum artık yeter dini bilgisi guclu olan guzel bir cevap verebilirmi .. ne yapmam gerekiyor ?

Not: konu yanlış bolume actıysam modlardan ricam doğru bolume taşımasını rica ediyom