Sesli Panel
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●39 Görüntüleme
-
10-10-2019, 04:32:013 Yıldan Beri Hizmet Vermekdeyiz İlk Olarak izmirpanel.com olarak calısıyorduk. Bazı Sorunlarım Dolayıyla Ara Verdim 1 Yıl KAdar Sonra Bakdım Coluk Cocuk Panelciyim Diye Geziyor Bende Onlara İnat Bilgilerime Ve Aklıma Guvenerel Tekrar Dondum Panelcilik Cok Tehlikeli Bir Meslekdir uzakdan gorundugu gibi Kolay Bir Meslek Degildir cocukların oyuncagı olmayakdır........ 7/24 Sınırsız Destek Hayırlı Gunler Esen Kalın... CaglaR ++Herturlu Web Sitesi Yapılır ++ --Kampanyamız Devam Ediyor Mart Sonuna KaDAR-- 1 Oda +5 Flash Nick Domain + Host İlk Odeme 60 TL Aylık Oda Kirası 14 Euro 4 Oda +5 Flash Nick Domain + Host İlk Odeme 150 TL Aylık Oda Kirası 72 Euro 6 Oda +5 Flash Nick Domain + Host İlk Odeme 200 TL Aylık Oda Kirası 90 Euro 8 Oda +5 Flash Nick Domain + Host İlk Odeme 300 TL Aylık Oda Kirası 108 Euro 10 Oda +5 Flash Nick Domain + Host İlk Odeme 350 TL Aylık Oda Kirası 144 Euro Bayilere Ozel Fırsatlar Vardır Kacırmayınız .... İletisim: caglar[at]seslipanel.de Not: caglar [at] yaptım oraya @ koyunuz... seslipanel.de seslipanel.gen.tr __________________