TurkFilmi icin Ozel Bir Site Yaptırılcak(Goruşlerinizi ve Fiyat Verirseniz Sevinirim)
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●48 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- TurkFilmi icin Ozel Bir Site Yaptırılcak(Goruşlerinizi ve Fiyat Verirseniz Sevinirim)
-
10-10-2019, 04:31:51Değerli Webmasterler Turk Filmleri İcin Bir Site Yaptırmak İstiyorum. Siteyi Kısacasına Ozetliyeyim. Turk Filmlerini Yukleyeceğim ve Filmin Yayında Afişleri ve Filmin Bilgilerinide Girebileceğim Bir Site Yaptırmak İstiyorum. Bunun Yanında Filmin Altında Yorum icin Yer olcak. Yuklediğim Filmin Onunde Reklam Olcak ve Uyeler İzlemek İcin ilk once Reklama Tıklayacaklar.İsteyenlerde Sitelerine Ekleyecekler. Burda Bir Sorum Var. Diyelim Filmi Birisi Sitesine Filmi Eklemek İsteyecek. Embed Kodunu Sitesine Koyunca Reklam Yine Gozukcek Ve Başlamasını İcin Reklama Tıklayacak. İsterlerse Uyeler Elindeki Turk Filmlerini Bize Gondermeleri İcin Bir Yer Yaptırcam onu Daha Sonra Yaptırmayı Duşunuyorum.Tasarımı Eski Turk Filmleri İle İlgili Temalardan Oluşması Gerekir. Film Şeritler Guzel Logo ve Gorselliklede On Planda olcak 3 ya 4 Reklam Sitesinden Reklam Alcam Bu Nedenle Sayfada Reklam Bolumleri Olcak. Filmlerin Formatını flv olcak Galiba En Az Yer Kaplayan Format. Tabi Ben Boyle Biliyorum. İndirme Yonetici Olcak Ama Ben Bu İstediğimde Kaldırma Yetkim Olcak. Uyelik Paneli Kolay Turkce Panel Olcak. Uye Olmak İsterken Profil Resimleri Olcak Tabi Benim Siteye Yuklediğim Turksineması oyuncuların Resimlerinden Seccekler. Guzel Temalı Mail Atabilme Yetkim olcak. Menu Ekleme Olcak Menulerde Aksiyon Filmleri, Komedi Filmleri vb. Filmlere Etiket Ekleme icin Yer Olcak ve Kemal Sunal Yazınca Kemal Sunalın Tum Filmleri Cıkcak ilk Olarak 10gb Lik Alan ve Alan Adı Daha Sonra Artırma Gereği Duyabilirm.Ne Kadar Maliyete Gelir??? Bu İşten Gercekten Anlayanlar Mesaj Yazarsa Cok Sevinirim __________________