Merhabalar Arkadaşlar İstemeyerek de olsa, acil bir durum icin program download sitelerimden birini satmak zorundayım. Tek fiyat 160 TL istiyorum. Sitem birkac gun sonra 1 yaşına basıyor. Site ile ilgili detaylar aşağıdadır. Site adresi : Yuklepaylas.Org .::. Bedava Program İndir - Program Download Merkezi Site icin istenen fiyat: Tek Fiyat 160 TL Sitenin Google İndexi: http://www.google.com.tr/search?q=si...ient=firefox-a Sitenin Alexa Değeri: 305.875 - http://www.alexa.com/data/details/main/yuklepaylas.org Sitenin aylık getirisi: Aşağı yukarı 25 ile 35 TL arası. Sitenin acılış tarihi: 17,03,2008 Kategori, sitenin iceriği nedir: Program Download Sitesi Gunluk hit sayısı, kaynak link: 50-100 Arası Değişiyor. Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 Yaşında & Pr 1 Domain Birdahaki Ay Bitiyor 175 TL Veren Arkadaşa 1 Yıl Daha Uzatabilirim. Site tum iceriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Script ve domain dahil hosting 1-2 ay idare edebilirim. Hosting dahil midir: 1-2 ay idare edebilirim. Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Ucretsiz Script Yazılım lisans sonlanma zamanı: Hayır Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır Odeme: İş Bankası ya da PTT Posta Ceki Hesabına Olabilir İrtibat İcin: [email protected] Sitem Hakkında Kısaca Ozeleştirilerim. Siteyi gecen yıl Martta acmıştım. Script r10 da Lugelas arkadaşımızın dağıttığı ucretsiz scripttir. İlk kurduğumda 9000 civarında program ekli haldeydi şimdi ise 10169 program hali hazır haldedir. Teması ilk zamanlarda bayağı bir sade idi biraz da ben gorselleştirerek canlılık kattığıma inanıyorum. Ayrıca sağ ve sol kolonlarda reklam alanları ekleyerek gelirinizi artırabilecek kısımlar oluşturdum. Siteyi Satma Sebebim: Bu hafta icerisinde okul harcımı vermek zorunda olduğumu oğrendim o yuzden bir an once elimden cıkarmam gerekiyor. Yoksa siteyi satmak inanın icimden gelmiyor. Her neyse almayı duşunen arkadaşlarımız olursa tekliflerini almaya hazırım. __________________