Urun Tanıtım-Satış Sistemi[Sadece 100 YTL]
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Urun Tanıtım-Satış Sistemi[Sadece 100 YTL]
-
10-10-2019, 04:27:22Eğer kendi işinizin patronu ve satış yaptığınız urunleriniz varsa bahsi gecen script tam size gore.Urunlerinizi internet uzerinden tanıtıp ve onları satışa sunarak muşteri portfoyunuzu artırır dolayısıyla daha cok gelir elde edebilirsiniz.Sistem,piyasada mevcut olan bu tur sistemlerden farklı olarak kodlanmıştır.Gereksiz fonksiyonlar eklenmeyip,sadece tanıtım ve satış odaklı fonksiyonlar entegre edilmiştir.Sistem tamamen sıfırdan yazılmış olup,herhangi bir scriptin duzenlenmiş hali veya Warez değildir. Sistemin genel ozellikleri; -Sistem tamamen "Arama Motoru Dostu" kodlara sahiptir, -Linkler "SEO" uyumludur, -Ana sayfada sergilenecek urun sayısını ve dizi sayısını belirleme, -Tum urunlerde sergilenecek urun sayısını ve dizi sayısını belirleme, -Kolayca kullanılabilinen Yonetici paneli, -RSS ozelliğiyle urunleriniz anında muşterilerinizin masaustunde yer alır, -Yonetici panelinden kolayca "Full Meta-Tag" yonetimi.(Title,Descripton,Keywords vs.) -Her urune ozel "Full Meta-Tag" yonetimi, -Urun resmi gosteriminde kullanılan Ajax teknolojisi, -Yonetici panelinden kolayca "Reklam-Banner" yonetimi, -Yonetici panelinden kolayca "Sayac-Toplist-Backlink" yonetimi, -Yonetici panelinden icerikleri duzenlenen dinamik sayfalar, -Yonetici panelinden Genel Kargo ucreti ve İndirim yuzdesinin ayarlanması, -Urun eklenirken işimizi kolaylaştıracak "Zengin Metin Editoru", -Gelişmiş Sipariş Yonetimi.(Kargoya verilenler,Teslim edilenler,Onay bekleyenler vs.) -Sipariş Takip fonksiyonuyla sipariş verdiğiniz urunun hangi aşamada olduğunu anında oğrenebilirsiniz, -İletişim sayfasından gonderilen mesajların Yonetici paneline ulaşması. Sistemin goze batan en yararlı ozellikleri bunlardır.Daha oncede belirttiğimiz gibi sade ve kullanışlı bir sistemdir.Sistemin her tur satışa uygun olması sebebiyle,sistemin tasarımında genel bir tasarım kullanıldı.İlerde siz bir tasarımcıyla anlaşarak kendinize ozgu tasarım cıkarabilirsiniz. Sistem Demo : h.t.t.p://3m0.org/urun-tanitim Yonetici Paneli icin ise bizimle irtibat kurun. (Linki mesaj sayımdan dolayı arası noktalı verdim) Sistemin ucreti ise piyasadaki rakiplerine oranla duşuktur.Sistem bedeli:100YTL dir.Ve fiyatta kesinlikle pazarlık fiyatı yoktur.100 YTL gibi bir rakamla sizde E-Ticaret hayatına başlıyabilirsiniz. Satın almak icin "[email protected]" MSN adresiyle bağlantı kurabilirsiniz. İyi Gunler. __________________