Haber,Emlak,Arkadaşlık ve Full Flash site yaptırmak isteyenler!!! (kampanya)
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Haber,Emlak,Arkadaşlık ve Full Flash site yaptırmak isteyenler!!! (kampanya)
-
10-10-2019, 04:27:05merhabalar, websitenizin guncellenmesini ister misiniz??gunumuz teknolojisini kullanarak sitenizi goze cok daha cok gelen mukemmel tasarımlı bir siteye donuşturelim.. bildiğiniz uzere artık herkesin elinin altında internet var ve dışarı cıkmadan once mutlaka internetten araştırma yapılıyor. beklentileri buyuk bir firmaysanız eğer mutlaka gorsel olarak muşteriyi etkilemeniz gerekmektedir. işte bu noktada iş bize duşuyor. Turkiye capında da tanınmış referanslarım icin w w w tdizayn n e t sitemi ziyaret etmenizi tavsiye ederim. ust seviye flash ve action script bilgimin yanında; web programlama dillerinden aspye hakimim.ekstra olarak veritabanı,html,xml ve sayfa duzeni icin css bilgim var. kısacası ister gorsel acıdan mukemmel bir site istersenizde işlevsellik acısından tamamen kontrol edilebilir yepyeni bir site yapalım.teminatım olarak referanslarımı veriyorum. 50 mesaj olmadigi icin link yayinlanamiyor..luftfen referanslar icin ozelden mesaj atiniz. ve tabi dahası .. *not: bu siteler son 2 yılda şirketlere bağlı olarak calışığ yaptığım sitelerin dışındaki sitelerden bazılarıdır.. şirketlere bağlı yaptığım ve ozellikle yurtdışındaki firmalara yaptığım siteleri ne yazık ki bu şekilde veremiyorum. ilginize teşekkurederim. iyi calışmalar timhat - tdizayn - flashokulu c o m flash designer __________________