Full Yonetim panelli Film kiralama ve satış sistemi Tamamen istediğiniz ozelliklerde size ozel uretilen ve tamamen kontrolun sizde olduğu turkce profesyonel tasarıma sahip guvenli bir sistem karşınızda online marketing artık sizinde yanınızda , bir kere satın alıp yıllarca kullanabileceğiniz bir sistemle tanışmanızın zamanı geldi. Online Film Yonetimi Film grubu ( kategori ) belirleyebilirsiniz. (Orn: Yabancı) Her Film grubuna alt grup belirleyebilirsiniz. (Orn: Yabancı / Korku) Her alt gruba sınırsız Film ekleyebilirsiniz. (Orn: Yabancı / Korku / Cube). Eklenen Filmlerin resim, acıklama, fiyat bilgilerini, yapım yılını, yonetmenini, oyuncularını, varsa aldığı odulleri girebilirsiniz. Tanımladığınız her Film, alt grup ve grupları istediğiniz zaman guncelleyebilir, istediğiniz zaman silebilirsiniz. Filmler eklenirken editorun secimi opsiyonu işaretlenir ise film acıklamasında bu bilgi yer alacaktır. Filmi girerken, kiralama suresini secebileceksiniz. Menulerin Yerini Değiştirebilme Sitenizde ziyaretcilerin kullandıkları menulerin konumlarını istediğiniz gibi yonetebilirsiniz,Sitenizde ziyaretcilerin kullandıkları menulerin konumlarını istediðiniz gibi yonetebilirsiniz.Sınırsız kategori ve film ekleme,Film kiralama sistemi de entegre olarak icinde, Full yonetim panel ve orjinal tasarım Genel İcerik Hakkında Detaylı Bilgiler: ● Film Yorumları Yonetici, manuel olarak uye ekleyebilmektedir. Uyelerle ilgili yorum yapabilmektedir. ● Uyelik Yonetici, manuel olarak uye ekleyebilmektedir. Uyelerle ilgili yorum yapabilmektedir. ● E-Mail Listesi Siteye kayıtlı olan kullanıcılara e-mail yolu ile yenilikleri gonderebileceksiniz. ● Banner (Reklam) Yonetimi Banner alanları sitenin tasarımı aşamasında belirlenecek olup, sitede gorunmesini istediğiniz reklamları bu alanlara yerleştirebilirsiniz. Eklediğiniz tum bannerlarla ilgili istatistikleri gorebilecek, her bannera bir zaman aralığı belirtebilecek, belirtilen zaman sonunda otomatik olarak kaldırabileceksiniz. HTML Sayfa Yonetimi İstenilen Kategori / Alt Kategoriye tanıtım, reklam veya bilgi amaclı iceriği sistemde mevcut olan HTML editoru tarafından istediğiniz gibi ekleyebilirsiniz. ● Anket Yonetimi Web sitesi uzerinde yayınlanmasını istediğiniz anketleri ekleyebilir, duzenleyebilir veya silebilirsiniz. Devam eden veya eski anketlerin sonucları sitenin kullanıcı bolumunden goruntulenebilmektedir. ● Doviz Bilgileri Gunluk doviz bilgilerini merkez bankasından otomatik olarak alabilir veya kendiniz girebilirsiniz. ● Sipariş Takibi Bir Film sipariş edildiğinde site yoneticisine ve siparişi veren uyeye sipariş ile ilgili bilgiler mail yoluyla gonderilecektir. Yonetici, siparişin durumu ile ilgili bilgileri (Odeme Onayı bekliyor / Film Kargoda vb.) bu bolumden yapabilecektir. Site ziyaretcileri kendilerine ozel bolumden siparişleri ile ilgili bilgilere ulaşabileceklerdir. ● Kiralama Sistemi Kiradan donen filmler kirada olarak belirtilecektir. Gecikme ucreti olan filmler icin yoneticiden gecikme ucretini yansıtıp, yansıtmayacağını sorulmaktadır. ● Sanal Pos Desteği Kullandığınız banka sanal poslarını kendiniz ekleyebilirsiniz. ● Raporlama Siparişlerle ilgili raporlar hazırlanabilmektedir. (Aylık siparişler, istenilen uyenin tum siparişleri vb gibi) Kirada bulunan, geri donmesi geciken filmler vb. gibi raporlar hazırlanabilmektedir. En cok izlenilen filmleri raporlandırabilirsiniz. En cok kiralanan filmleri raporlandırabilirsiniz. Bekleyen siparişleri raporlandırabilirsiniz. ● Diğer Bolumler Dilerseniz online, toplam, gunluk, aylık veya haftalık ziyaretci sayılarını gorebilirsiniz. ● Online Destek Yonetim Paneli ve Kullanıcı Bolumu ile ilgili her turlu desteği online olarak anında alabilirsiniz ● Yardım Bolumu Yonetim Paneli ve Kullanıcı Bolumunun kullanımı ile ilgili detaylı anlatımlarla yardım alabileceğiniz bolumdur. Ucret ve İletişim icin ; Grovell İzmir İrtibat Burosu İletişim Bilgileri 1690 sok no:48/404 Tel: 0232 381 16 63 Grovell Vision __________________ __________________