her turlu site tasarımı ve satışı cok cazip fiyatlarla (Mutlaka İnceleyin)
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- her turlu site tasarımı ve satışı cok cazip fiyatlarla (Mutlaka İnceleyin)
-
10-10-2019, 04:11:47merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 senedir profesyonel anlamda web tasarım işini yapmaktayım ancak malumunuz son zamanlarda ulkemizde yaşanan kriz dolayısıyla bende urunlerimin fiyatlarını indirmek zorunda kaldım yaklaşık %50 civarlardında indirim yaptım, ve bu fiyata hosting ve domain giderlerinizde dahil.. şimdi bazı urunlerimi tanıtayım: 1-)sanalliderler E-Ticaret Sitesi - Hosting+Domain+Kurulum sadece 150 TL 2-)Sanalliderler Kobi Sitesi - Hosting+Domain+Kurulum= 120 TL 2-)Sanalliderler Emlak Sitesi - Hosting+Domain+kurulum sadece 130 TL 3-)Sanalliderler Oto Galeri Sitesi - Hosting+Domain+Kurulum sadece 200 TL Bu Tanıtmış olduğum urunler kendi urunlerimizdir bir gunde full komple web sitenizi kuruyoruz.. Ayrıca Bazı Hazır Sistem Kurulumlarıda Yapmaktayım 1-) Forum Kurulumu 250 MB Host+Domain 50 TL (Vbulletin,Smf,Mybb, vb..) +Eklenti+Tema 2-) Portal Vs. kurulumları Host Domain Dahil 60 TL 3-) Arkadaşlık Sitesi Kurulumu 250 MB Host+Domain 75 TL 4-) Haber Sistemleri 250 MB Host+Domain 50 TL 5-) Full Kontrollu Video Sitesi+Host+Domain 75 TL Hazır Sistemlerde İstediğniz daha başka her şekilde scripti kurabilirim hosting ve domain bana aittir, ayrıca istediğiniz alanda hosting hizmeti sağlama imkanım vardır, her turlu referansım bulunmaktadır. Hazır Kullanılan Scriptlerde ASP veya PHP isteğinize gore fiyatlarda bi oynama olmaz.. Sadece Hosting İhtiyacı olanlara Hosting İhtiyacı Sağlayabilirim İstediğiniz Ozelliklerde, Memnun Kalmassanız 4 gun para iade garantisi bulunmaktadır.. Web Site Adresim: www.sanalliderler.com Mail/msn Adresim: [email protected] her Turlu Teklife ve Tasarıma Acığım, sadece 1 gunde web sitenizi kuruyoruz demo adresleri isterseniz lutfen burdan bildiriniz yada msn adresimi ekleyiniz daha detaylı goruşebiliriz.. __________________