Merhaba arkadaşlar Maddi sıkıntılardan ve uzerinde hic duramadığımdan bazı domain ve sitelerimi satıyorum. donemodevim.com (Sadece Domain) 50 ytl arkadasbulma.net (Domain + Site, Social engine scripti) Script'in turkcesi bulunmamaktadır. tarafımca %95'i cevrilmiştir admin paneli dahil. 100 ytl arkadassiteleri.org (Domain + icindeki joomla site) Arkadaşlık sitelerini anlatan bir blog yapacaktım icinde sadece facebook ve myspace'nin tanıtımı var ozgun iceriktir. 75 ytl youtube-turkiye.com (Sadece Domain) 25 ytl resminiyukle.net (Sadece Domain) 50 ytl satilik-daire.org (Domain + gelişmiş emlak sitesi) 125 ytl fankulup.net (Domain + icindeki joomla site) subdomain olarak ceşitli fan kuluplerde kullanılabilir orn. madonna.fankulup.net 150 ytl ONEMLİ NOT : Domain veya sitelerinden 1 veya birkacını alacak arkadaşlar isterlerse benim sunucumda host ucreti odemeden 1000 MB alan, 50 E-posta, 10 GB trafik, sınırsız subdomain, ozellikleri ile istedikleri kadar barındırabilirler. Sunucum Sunucu.com.tr datacenter'ında barındırılmaktadır. Siteleri olan domainlerin istatistiklerini yazmadım cunku uzerinde durulmadığı icin kaydadeğer bir istatistikleri yok. İstanbul'dan alacaklar icin; isterlerse buluşup bir internet cafe de transferleri gercekleştirebilirim. Guven acısından. Son olarak: Herhangi 3 site veya domain alana tutarın %25'i indirim! Burada yoksam iletişim :[email protected] __________________