Sitenize Kendi sifrenizle upload yapilir
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Sitenize Kendi sifrenizle upload yapilir
-
10-10-2019, 03:55:30merhaba arkadaslar.. sitenize mp3-ve filmler upload edilir... mp3 olarak her sanatcini seri albumleri (istediginiz her sanatci mevcuttur) 2006-2007-2008 albumler (istediginiz her sanatci mevcuttur) nostalji ve akliniza gelen hertur muzik bulunur...yok yok Filmler filmler 170 e yakin orjinal dvd turk filmi 600 e yakin ya yabanci orjinal dvd turkce dublaj ve 3000 adet dvdrip divx kalitesinde turkce ve yabanci filmler. ve diziler istediginiz her turlu dizi dvdrip varsa dvdrip yoksa tvrip kaliteli diziler bulunur.. arkadaslar siz bana kac konu acilacagini ve mp3 film dizi isimlerini verceksiniz...ben sizin kendi site isminizle istediginiz upload sitesine upload edecegim....4 siteye birden upload etme imkani vardir....alternatif linkli olarak...fiyat konusu isteginize bagli olarak degismektedir... baglanti hizim 32.000 kabel....almanyada yasiyorum...yaklasik 100 dvd rapidshareye 1 gunde yani 24 saatte atabilirm ....herkese iyi calismalar.. dvd ve mp3 listesi isteyen arkadaslara liste verebilirim.... __________________