Mashadov'dan Hizbullah'a Selam Olsun!
Bismillahirrahmanirrahim
Rus zulmu altında buyumuş bir Cecen olarak bugun Filistin, Afganistan, Irak ve son olarak da Lubnan’da yaşanan kıyımı en iyi anlayacak biriyim sanırım. Ben Argun nehrinin kenarında guzel bir Kafkas koyunde doğdum. Bize atalarımızın anlattığı daha dun gibi aklımda.“Bir gun buyuk bir savaş olacak o zaman ne Rus ne de başka duşman olacak o gun sadece Yahudiler ve biz olacağız” derlerdi...
1993’te kısmen 1994’da tam olarak başlayan buyuk Cecen Cihadı aklımıza bu savaşı getirdi. Rus ordusunu da yonlendirenlerin Siyonistler olduğunu, teslim olmamaları icin bir cok Rus generale yahudiler tarafından para odendiğini biliyorduk. Son olarak Şehid Devlet Başkanı Abdulhalim Sadullayev(r.a)nin de acıkladığı uzere Cecenistan’da 2 MOSSAD ajanı oldurulmuştu Allah’ın izniyle.
Bugune baktığımızda Allah’ın lanetine uğramış bu kana susamış caniler butun gucleri ile Filistinli Kardeşlerimize turlu turlu işkenceler yapmaktadırlar. Aslan Mashadov(r.a) diyordu ki, “burada Cihad bitmeyecek ta ki Kudus tekrar bizim olana kadar!” Şehid Mashadov o şu an dunyada değil ama, onun Hizbullah kardeşleri canları ve kanları ile saldırgan barbar Siyonist topluluğuna karşı direnmektedirler...
Butun Dunya’nın gozleri onunde Musluman beldelere tonlarca bomba yağdıran Siyonistlere ilk defa bu denli sert cevap verildi. İşte bu cevap Aslan Mashadov ve butun Cecenlerin verdiği cevaptır! Bu Filistin’deki Musluman cocuklarının verdiği bir cevaptır! Bu cevap, Hizbullah’ın inanmış mucahidlerinin ummet icin bu pisliklere verdiği cevaptır...
Biz onlardan razıyız, Allah da onlardan razı olsun inş. Artık ummet bir olup Lubnan, Filistin, Cecenya, Irak, Afganistan, Keşmir’deki mucahid kardeşleri icin Allah'a yalvarmalıdırlar. Zafer inananlarındır inş..
ALLAHUEKBER…….
Muhammed ASLAN
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Bilgiler
- Mashadov'dan Hizbullah'a Selam Olsun!