doğru durust giyinip halk icine cıkmak artık ayıp oldu!... ortunmek once beyinde başlar bayanlar!... itirazı olan?!...
doğru durust giyinip halk icine cıkmak artık ayıpoldu!... ortunmek once beyinde başlar bayanlar!...itirazı olan?!...lafı uzatmayacağım:allah aşkına soyleyin şu tesetture riayet ettiğiiddiasındaki bayan kardeşlerimizin kacta kacı kur'anve sunnet'e ve hasseten kur'an'daki aziz ayetleremuvafık ortunmektedirler?!...baş ortulu, gobek ve/veya boyun, doş vs dışarda...(bir kısmı boyle tabi ki…)yine baş ortulu olsa da, giydiği etek kot'uaratmayacak darlıkta.... (bir kısmı boyle tabi ki…)bir furyadır, almış başını gidiyor…doğru durust giyinip halk icine cıkmak artık ayıpoldu!...yalan mı?ortunmek once beyinde başlar bayanlar!... itirazıolan????????!!!!!!!!!...rica ediyorum lutfen!... nur ve ahzab sureleri baştaolmak uzere ortunme ile ilgili ayetleri şoyle tekrarbi gozden gecirelim mealli kur’an’lardan, sonra damumkunse tefsirleri ile beraber okuyalım ne olur?!...Allah rızası icin rica ediyorum…Vallahi kaybınız olmayacak okumakla…esselamu aleykum
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Bilgiler
- Doğru durust giyinip halk icine cıkmak artık ayığ oldu!!!