10 Bin Tane Makale,Yazı,Hikaye...
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- 10 Bin Tane Makale,Yazı,Hikaye...
-
10-10-2019, 03:27:07Evet yanlış okumadınız. Tam 10 bin yazı, hikaye,makale iceriğim mevcut. 5 seneden beri amator olarak yazıyorum.Ve internetteki bir cok ilginc yazıyı da kaydediyorum, bunlar birikti ve tam 10 bini buldu. Tek amacım kitap bastırmak fakat bunun icin biraz sermaye gerekiyor. Bu sermayeyi de yazılarımı satarak elde etmek istiyorum. FOrum,blog yazı,haber,arşiv,makale...vb tum bu icerikli sitelere birebir avantaj sağlayabilirsiniz. Bircok duyulmamış ve insanların ilgisini cekecek bir suru yazım var. Referans gostermeme gerek yok cunku googlea "İsmail Oztaş" yazarsanız bir cok yazımı ve insanların yorumlarını gorebilirsiniz, yazdığım yazıların coğu internet efsane yazılar arasına girdi. Bu yazıları topluca satmak yerine tekli ya da gruplar halinde satıyorum. Aklınıza gelen herr konuda her şeyi zevkle arşivimden okuyabilirsiniz ve sitenizde yayınlayabilirsiniz. Basit post atıcı yazılarım yoktur, amatorluğu aşıp artık profesyonelliğe doğru gectiğime inanıyorum, hikayelerimden bunu cıkartabilirsiniz 1 makale=1 ytl 50 makale=30 ytl 100 makale=65 ytl 500 makale=250 ytl İsterseniz makalelerim yerine yazmış olduğum dizi hikayeleri de satın alabilirsini ki bunların konuları gercekten inanılmaz derecede kurgu doludur. İlgilenen olursa konularını da yazabilirim 1 Hikaye Dizisi (en az 50 sayfa)= 50 ytl Sipariş verirken, orneğin 50'li almak istediğinizde bana istediğiniz turdeki makale iceriğini soyleyin. Ornegin 20 tane bilim konulu, 10 tane teknoloji konulu,10 tane eğitim konulu istiyorum gibi... Odemeler paypal ya da havale olarak alabilirim ama havale sizin icin masraf olabildiği icin paypal olarak sizin icin daha uygundur ve guvenilirdir Saygılarımla __________________