YAHUDİLER DAHA COK SURUNECEK

Mustafa Islamoglu kardesimizin "Yahudilesme Temayulu" adli kitabindaki bir cumle soyle der:
LANETLi KAViM YOKTUR, LANETLi MANTIK VARDIR".

Ben lanetli kavim demekle aslinda yanlis ifade ettim. Lanetli ahlak, yada lanetli mantik sahipleri demem daha dogru olacakti. Yahudiler her gelen peygamberi oldurmeye kalkmislardir. Allaha hep pazarlikli iman etmislerdir.
Yani, islerine gelene inanmislar, islerine gelmeyene inanmamislar ve itaat etmemislerdir.
Musa aleyhisselama bile, sen ve Rabbin gidin savasin, biz burada oturacagiz demislerdir.
Muttefiklerine surekli ihanet etmislerdir.
Bu ahlaklarindan dolayi da Allah cc onlari yeryuzunde rahat biraktirmamakta, surekli yeryuzunde oraya buraya surulmektedirler. Bu ahlakla devam ettikleri surece onlari daha kotu sonuclar beklemektedirler. Bu kesindir. Aslinda bunu kendileri de bilmektedirler.

Lanetli kavim yoktur, lanetli ahlak vardir, lanetli mantik vardir. Yanlis ifademi boylece duzeltmis oldum.
Cunku butun kavimleri Allah cc yaratmistir.
Buradan yola cikarak diyorum ki, yahudi ahlakina sahip olup da hala musluman oldugunu iddia edenler yaniliyorlar. Musluman, Allaha teslim olan demektir.
Yahudiler gibi istedigim kurala uyarim, istemedigime uymam diyemez bir musluman. Yoksa teslim olmus olmaz. Yoksa o da bu ahlakindan dolayi bazi
yahudiler gibi Allahin gazabina ugrar. Kurani Kerim, Ehli kitabin (Hristiyan ve Yahudilerin) iman edenlerinden de bahseder. Fakat onlar Kurani
isittikleri zaman hungur hungur agladilar ve musluman oldular. Inkar edenler Kurani Kerimi bile bile, inatliklarindan inkar ederler. Aslinda yahudi
ahlakini ve inadini birakip Kurani Kerime iman etmeleri gerekir.

..Yoksa siz, Kitab"ın bir kismina inanip bir kismini inkar mi ediyorsunuz? Sizden bunu yapanin cezasi, dunya hayatinda rezil olmaktan baska nedir? Kıyamet gunu de azabin en siddetlisine itilirler. (2/85)

YAHUDiLER, KENDiLERiNE iNDiRiLEN TEVRAT"A BiLE UYMAZLAR:

..Israilogullarindan inkar edenlere, Davud ve Meryemoglu isa diliyle lanet edilmistir. Cunku onlar isyan etmislerdi ve saldiriyorlardi. Yaptiklari
kotulukten vazgecmiyorlardı. Ne kotu sey yapiyorlardi. (5/78)