Satılık okul sitesi veya tasarım - 300 YTL
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Satılık okul sitesi veya tasarım - 300 YTL
-
10-10-2019, 03:21:54Okulumun siteme beklediğim ilgiyi gostermemesi uzerine bende bir boşvermişlik icerisine girdim ve maalesef ki hostu suresi bitince site kapandı. OSS kampına girme hedeflerimi de dikkate alınca, yapmış olduğum tasarımın boşa olduğunu anladım. Bu nedenle, bu ihtiyacların bolca olduğu gunler icindeyken bircok kişinin yaptığı gibi bir satış ilanı vermenin hem benim acımdan hemde ihtiyacı olan kişiler acısından iyi olabileceğini duşundum. Sitenin demosu şuan icin yok, eğer cok gerekirse demo yukleyebilirim. Ancak goruntusune aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: metroayakkabi.net/ref/suleymancelebilisesi.net.jpg 2 şekilde satış duşunuyorum. 1. Tasarım: PSD + Fontlar 2. Full Paket: Psd + Fontlar + kodlanmış, kullanıma hazır hali. Yani ftp'ye atıp gerekli ayarlardan sonra sorunsuzca kullanabilirsiniz. Full paket'te neler var derseniz: * Admin panelli anket bolumu * İstatistikler bolumu * Gunun sozu, gunun esprisi vs. * Tavsiye etme bolumu * Bilmem kac bin kelimeli sozluk * Ajax ile desteklenmiş haberler bolumu * Flash menu * Menulerde oldukca hoş tooltip'ler * 3 şarkılı flash muzikcalar Ayrıca anasayfa ajax ve js ile desteklenerek kodlanmıştır. (php) Farklı tarayıcılarda sorunsuz calışmaktadır. (ie - netscape - opera - safari) Daha detaylı bilgi almak isterseniz mesajınızda aklınıza takılanı sorubilirsiniz. Tasarım 2 kişiye satılacaktır. Ben bir daha bu tasarımı kullanmayacağım. Ucret: Yalnızca tasarım: 150 YTL Full paket: 300 YTL Tasarımın yalnızca size satılmasını istiyorsanız : 500 YTL (başka bir yerde gormeyeceğiniz garanti edilir ) Telefon numaram icin mesaj bırakmanız yeterli. Saygılarımla Kubilay GULER __________________