İstenen minimum fiyat: 100 YTL Kategori, yazılımın iceriği nedir: Cep telefonu scripti Lisans bilgileri: Lisans gerekmiyor (ozel kodlama) Lisans sonlanma zamanı: Sınırsız Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Herhangi bir problem yoktur. Script cep telefonu sitesi icin ozel olarak kodlanmıştır. Yonetim panelinden kolaylıkla guncellenebilir yapıdadır. Yapmanız gereken sadece telefon ozelliklerini panelden sisteme eklemektir. İnceleme ve Haber ekleme bolumleri, oy verme, yorum yapma, uyelik sistemi, video ekleyebilme, arama secenekleri, istatistik, arama motoru optimizasyonu gibi gelişmiş ozelliklere sahiptir. Yonetim arayuzu ozellikleri: Cep telefonu sitesi icin ozel kodlanmış yonetim paneli Urun (Cep telefonu) ekleme, duzenleme silme Urune resim ve video (youtube videoları) ekleyebilme Kategori (Marka) ekleme, duzenleme silme Haber ekleme, duzenleme silme Cep telefonu incelemesi ekleme, duzenleme silme Uyelik sistemi, uye duzenleme silme Site ziyaretcisi arayuzu ozellikleri: Arama motoru optimizasyonu (SEO) yapılmış Cep telefonu sayfasında telefona ait video, resim, teknik ozellikler ve yorumlar listelenir Cep telefonlarına oy verebilme (Dizayn, Ozellikler, Performans olarak) Cep telefonu kıyaslama ozelliği Cep telefonlarına yorum ekleyebilme Haberlere yorum ekleyebilme İncelemelere yorum ekleyebilme En yuksek oya gore populer telefonları gosteren blok Temel ve gelişmiş arama secenekleri Kategorilerde sonucları filtreleyebilme (Yeni | Eski | Yakında | Kameralı | 3G | Tumu) Sitede yeralan marka, telefon, haber, inceleme, yorum sayılarını gosteren istatistik bolumu Sistem gereksinimleri: PHP ve MySQL destekli web sunucusu Kullanacağınız resim adedi ve boyutuna gore belirleyeceğiniz miktarda web alanı Fiyata dahil olmayanlar: alan adı satışa dahil değildir Web hosting hizmeti satışa dahil değildir İsteyene +100 YTL karşılığında aşağıdaki icerikler verilecektir 203 adet telefon modeli bilgileri Cep telefonu resimleri (800 adet) 127 adet nokia telefon modeli 63 adet sony ericsson modeli 13 adet diğer telefon modeli 18 adet marka (logoları eklenmiş) 11 adet haber 8 kullanıcı yorumu 273 adet uye Odemeler: Banka havalesi Paypal ile yapılabilir. Pazarlık sozkonusu değildir. Ornek site ve ekran goruntuleri icin pm atabilirsiniz __________________