Satılık Forum Sitesi
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Satılık Forum Sitesi
-
10-10-2019, 03:04:49Bu siteyi satarken, umutlarımı da birlikte satıyorum yanında. Site adresi: www. frm.geyiq .net Site icin istenen fiyat: 500 YTL Sitenin aylık getirisi: 15-20$ Sitenin acılış tarihi: DB 2005 - Domain 2007 Kategori, sitenin iceriği nedir: Eğlence Ağırlıklı Genel Forum Sitesi Gunluk hit sayısı, kaynak link: Hit Yok Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Yaş 1 - PR0 Site tum iceriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Herşeyiyle Satılık Hosting dahil midir: Hayır Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız vBulletin Owned Lisans Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır DB gecen yıl alınmıştır, domain gecen aylarda aldım forumdan felek28 nicki arkadaştan. Cok icerik ekledim, cok uğraştım, lisans aldım, konu actırdım vs. ama baktım olmuyor. Boşa kurek cekmenin anlamı yok. Reklam butcesi olanlar ve bu işlerden iyi anlayanlar alsın hayrını gorsun. Ne soylenir bilmiyorum. Cok buyuk umutlarla almıştım bu DB'yi, domaini, lisansı.. Ama tek başıma yapamıyorum ve sıkıldım. Farkettim de gunumun 15-16 saatini buna ayırıyorum. Hemde ortada hicbirşey yok. Satıp kurtulmak en mantıklısı. İcerik Full + Full'dur. Bu işi meslek edinmiş arkadaş siteyi incelediğinde hit yapabileceklerini gorecekler. 300 YTL Reklam butcesiyle 5-10K hit garantidir. Gelen ziyaretcinin mutlaka hoşuna gideceği, aradığı bir bolum vardır. Ben elimden geleni yaptım site icin ama reklam olaylarına girmekten cekiniyorum. Ekibim yok cunku. Yonetebileceğimi duşunmuyorum ve satıyorum.. Alana Hayırlı Olsun. Bu siteyi satın alan 3 ay sonra Allah razı olsun der emin olun.. Oz guvensizlik ne kadar kotu. Pişman olacağım birşeyi bildiğim halde yapıyorum. İletişim: Admin @ Geyiq.Net Acık arttırma değil, bahsi gecen ucreti ilk veren siteyi alır. Teşekkurker. __________________