webmaster arkadaslara bi soru bi fikir almak
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- webmaster arkadaslara bi soru bi fikir almak
-
10-10-2019, 03:03:00arkadaslar 250 mb lik linux bi hostingi 45 ytl ye uc yıllıgına alabileceginizi bilseydiniz ne duşunurdunuz . neden boyle bi soru sorduguma geleyim boyle bi kampanya duzenlenmek uzereyiz ve acıkcası bi fikir alısverisi gerekiyor. ben bi host firması değilim ..(ama kurma yolunda ilerliyorum) 3 yıllık 250 mb hostingi biz 45 ytl ye vermeyi duşunuyoruz.ve yurtdısındaki baglantılarımız ise iki yıllık ucreti karsılamaya razı yani biz 3 yıllık host ucretinin sadece bir yıllıgını site sahibinden diğer iki yılı ise yurtdısındaki sponsorumuzdan alacagız bunu icin saglam bi hosting sirketi ielmi ğoruseyim yoksa bi reseller alıp benmi dagıtayım simdi diyeceksiniz ki insanlar uc yıl boyunca sitelerinde sorun yasamayacagını nerden anlayacak hadi biryılın sonunda sitelerine erisemezlerse diyeceksiniz.onunda cozumu var sozlesme imzalayacagız 3 ylı garantili birsekilde sorunsuz kullanabilecek sizce bu iş ten kazanabilirmiyiz ve ben kar amacından cok hostu verdiğimiz kişilerin madur olmamasını istiyorum bunu bize saglayacak bi host firması veya akıl verecek bi bilğili bi arkadas lazım bu projeyi bu hafta icinde hayata gecirmek istişyoruz.. msn:[email protected] tel 0536 344 01 74 __________________