merhaba arkadaslar, konuyla pek alakam yok ama işten gercekten anlayan var burada diyorsanız buyurun benden de size ciddi bir teklif.Kocaeli Derincede bulunan S.. adlı limited şirkette calışıyorum ve şirkete bağlı ozel eğitim okulunun web sayfasının hazırlanmasıyla ilgili bu gun bir yazı geldi.Uygulama tamamen benim yetki alanımda,yani mantıklı ve guvenilir bir teklif cıkarsa odemenizi ben yapacağım.İsteyenler bana PM atarak ulaşabilir. Konu nedir? Okul icin bir domain adı satın alınmış ve site tasarımı gerekiyor.Aynısı olsun diyebileceğim bir site de var. izem com tr 1.İzemin anasayfasındaki haberler ve TV/Radyo izleme kısımları olmayacak. 2.Doviz Kur Bilgisi ve ayrı saat bolumu olmayacak. 3.Anasayfada okul video goruntusu icin tıkla/izle butonu olacak. 4.Anasayfada Personel Email giriş kısmı olacak. 5.Sağ ust koşede tarih ve saat 22 Mart 2008 olacak,saat yok. Detayları bana da sorabilirsiniz şimdi kısaca bunları yazıyorum. izem com tr Bu arada hatırlatayım.Hazır bir domain ve Godaddy Premium Plan ( Hosting ) satın alınmış.Bu yuzden sadece web sayfası dizaynı ile ilgili tekliflerinizi verin. __________________