Canlı Mac Anlatım Scripti | cok ucuza ....
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Canlı Mac Anlatım Scripti | cok ucuza ....
-
10-10-2019, 02:30:42Gecen gun bir arkadaş Canlı Skorlar scriptini AJAX ile biraz renklendirmemi istemişti, onu hallettik. Gayet de guzel olmuştu aslında ama zannedersem ajax değilde başka bi şekilde hallettiler. Aklıma benim de bu mac anlatım olayı geldi. mynet spor vb bir kac sitede var. Script tek sayfadır veritabanı gerektirmez, kullanıcı sayfaya girince o ana kadar olan olaylar listelenir. ve yenileri de AJAX ile en ustten başlayarak alt alta sıralanır. eminim spor sitelerini takip edenleriniz varsa aşinadır. - style dosyası ile renkler her siteye uyarlanabilirsiniz. - sağ ve solunda takım kadroları yer almaktadır , yedekler ile birlikte. - dakikada bir veya 30 sn de bir guncelleme yapılabilir ( veya farklı bir zaman istenirse o hale de cevirebilirim ) - herhangi bir veritabanı gerektirmez Rastgele demo : Tıklayınız fiyatı : 20 TL dir, bundan sonra Canlı Skorlar Scriptini tamamlayacağız kısmetse, ondada bot olayına karışmıyorum sadece AJAX işlemlerini duzenliyorum. onun da fiyatı aynı olacak. bunu satın alanlar icin skor scripti 10 TL olacak bilginize. kolay gelsin iyi gunler herkese . not : oyuncu isimler ve demo anlatımlar rastgeledir, mac anında iki tarafın kadrosu ve dakika an ve an oyun verileri guncellenmektedir.. __________________