3 Web Projesi İcin Takım Arkadaşları Arıyorum
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- 3 Web Projesi İcin Takım Arkadaşları Arıyorum
-
10-10-2019, 02:26:13Merhaba Arkadaşlar, Biz Yeni bir ekip kurmak istiyoruz,ve bu ekibide uc projede değerlendirmek icin arayışlara başladık bircok alanda projeler yapacağız, Sayı kısıtlaması yok acık kaynak kodlu olarak duşunun bu projeleri,halka arz edilmiş hisseleri varmış gibi,ana ekip taslakları oluşturduktan sonra geliştiriciler ek modulleri oluşturacak,ve hisse li olarak pay edilecek, Oncelikli hedefimiz halen okuyan oğrencilerdir,onlara hem tecrube hemde maddi gelir vermek istiyoruz,tasarım,kodlama,fikir,reklam.... vb. hangi konuda başarılı iseniz bu daveti ciddiye alabilirsiniz, bu işin uzmanlarıda bize vaadlerini tavsiyelerini esirgemezlerse cok iyi olur. Proje Tanıtımına Başlayalım. 1. Wikipedia tarzı bir turk ansiklopedisi yapmaya karar verdik, * Arama modulu * İcerik Ekleme Modulu * Yonetim ve Reklam Modulu Kronolojik Sıra ile Tum Turk Aleminin (Turk Coğrafyasında Yaşayan Her Toplumun)Onemli Noktaları burada depolanacak, bu hem oğrencilere destek hemde bilgilerini tazelemek isteyenlere kaynak olacaktır. 2. Online Ders vereceğimiz ve her 2 ayda bir projesi secilecek uyemizin projesini ucretsiz olarak gercekleştireceğimiz bir platform. 3. Bu Gizli Bir Proje Arkadaşlar Bu Proje Cok Ses Getirecek Buna Emin Olsanız Yeterli Şimdilik. Goruşmek Uzere,Tum Herkesin Destek veya Eleştirilerine Acığız,ister 100 kişilik bir ekip olalım ister 10 kişilik sayı bizim icin onemli değil. __________________