Arkadaşlar siteyi cok buyuk hevesle actım ozellikle domaini alınca cok buyuk projeler yapmak istedim fakat peş peşe siteler acınca buzcafe ile ilgilenemedim.Şuan diğer sitelerle zor ilgilenirken buzcafeye zamanım kalmıyor.Zaten elimde bir tane daha film sitesi bir otomobil sitesi birde kişisel web sitesi var birde buzcafe olunca ilgilenmek cok zor oluyor. Site Hakkında:Şuan Sitede Wordpress kuruludur.250 mb veri alanı ve 50 gb aylık trafik ağına sahiptir.Domani kalan sure: 224 gun.Hosting şirketini yeni değiştim.Hostingin 11 aylık suresi var:www buzcafe com Siteyi yerli film sitesine cevirdim ve haftada 10 film atarak guncelliyorum.Ancak zaman kalıyor.Seo değeri 1. Alexa 5,837,618.Sitenin google indexlenmesi başarı ile yapılmıştır.Mesela google'de internette buzcafe yazdığınızda ilk sırada yer alıyor.İlgilenebilseydim yerli film yazıldığında ust sıralara taşıyabilirdim ama nasip olmadı.Cok uygun fiyata vereceğim.Değerlendirmek isteyen kacırmasın. Ciddi alıcı olursa iletişim bilgilerim: Tel:0546 429 07 10 Msn:[email protected] __________________