Websitesi icin istenen en duşuk fiyat :- Websitesinin acılış tarihi :14-15 temmuz gibi Kategori, sitenin iceriği nedir :ligtv izleme sitesi Gunluk hit sayısı, kaynak link :-(uzun zamandır kapalı olduğı iicin sayac yok Site tum iceriği birlikte mi satılık, evet sınırlama var ise neler :- Hosting dahil midir :evet Banlı olduğu sponsor var mı :hayır Banlı olduğu arama motoru var mı :hayır Sitede yer alan yazılımın(lar) lisansı satışa dahil mi :- Yazılım Lisans sonlanma zamanı :- Sitenin satışında herhangi hukuki - bir problem var mı, telif hakkı vb :- Doldurulması zorunlu olmayan alanlar WebSite adresi :www.p2psoccer.net Satma nedeni kuldan dolayı ilgilenemiyorum PR değeri varsa linki :- Alexa sıralaması linki :- Varsa sitenin aylık getirisi :-(uğraşmadığım icin) Uyesi varsa uye sayısı:-(uyelik sistemi yok) Satış sonlanma tarihi :- Satıcının eklemek istediği notlar:Arkadaşlar siteyi temmuz ayının ortasında actım ilk gunleri cok iyi gidiyordu sonra uğraşamadım uzun sure kapalıydı gecen gun arkadaş guzel bi şekilde dizayn etti ama gel gelelim okul nedeni ile hic uğraşamam o yuzden satmaya karar verdim domain parasına site satıyorum acık arttırma ile en yuksek fiyatı uygun gorursem siteyi veririm.uygun goreceğim fiyat belli olmaz bakarsınız 5 tl ye evet derim bakarsınız 25 tl ye hayır derim siz yinede teklifinizi yapın... __________________