Eğer şansınız varsa guzel bir şirket ismi veya anlamlı bir yabancı kısaltma olarak yakalanırsa binlerce $ eden 4 harfli .k0m domainleri hepiniz biliyorsunuz en azından bu sektorle ilgilenen arkadaşlar biliyordur. hic bir anlamı olmayan bize sacma gibi gelen yanyana dizilmiş 4 harf bazen insanın hayatını değiştirebiliyor. İşte bu bağlamda farklı bir sektore yonelecek olmamdan dolayı elimde bulunan 4 harfli. k0m domainleri satışa cıkarıyorum uygun fiyat verecek arkadaşlara satılacaktır. Domainler: zxoy(nokta)C0M nduy(nokta)C0M mezf(nokta)C0M muoj(nokta)C0M ruxt(nokta)C0M ruym(nokta)C0M guvg(nokta)C0M nloy(nokta)C0M swuq(nokta)C0M vluw(nokta)C0M yuiv(nokta)C0M yvae(nokta)C0M owyw(nokta)C0M ozqy(nokta)C0M rulq(nokta)C0M zalq(nokta)C0M fvjq(nokta)C0M nxmq(nokta)C0M xpvt(nokta)C0M uqpy(nokta)C0M ulyu(nokta)C0M xobh(nokta)C0M eyxu(nokta)C0M mkxp(nokta)C0M arttırım değildir o yuzden diğer bilgileri yazmıyorum. ilgilenen arkadaşlar buradan, ozelden veya isimteklif(at)gmail(nokta).c0m (msn&email) adresinden bana ulaşabilirler. Herkes icin hayırlı olmasını dilerim. __________________