Selamun Aleykum arkadaşlar, Tamamı 90 ayrı turde kategorize edilmiş ve temiz templatelerimi satışa sunuyorum. Evet yanlış okumadınız tamamı 53 GB lık bir web template arşividir. Template iceriği; - Coğunluğu HTML, FLASH turden sitelerden oluşmaktadır. - Ayrıca yine coğunlukta olan sitelerin genelinde tasarım yapısı olarak hem HTML hemde FLASH tercihi var. - Siteyi ister HTML olarak duzeleyin, isterseniz FLASH olarak duzenleyebilirsiniz. - Bazı tempateler kolay tasarım olan CSS tarzındadır. - Arşiv yaklaşık olarak 45 GB kadardı kendi emeklerim ile 53 GB kadar cıkardım. - Templatelerin yaklaşık %85 - 90 ı beğenirsiniz. Geri kalan %10 - 15 bolum basit gorunumlu veya iceriği az olabilir. - Templatelerin iclerinde bir kac PHP turunde interaktif tipi veya portal tarzı siteler mevcuttur. Şimdilik bu gibi ozelliklerden bahsedebilirim. Daha fazlasını istiyorsanız templateler sahiplerini bekliyor. *** Hediye olarak verilecek programlar *** - Adobe Macromedia Flash 8 CS3 - Adobe Photoshop CS3 - Adobe Fireworks CS3 Ayrıca; Web sitelerinde FLASH RESİM GALERİ oluşturmak icin 12 ADET Flash Galeri vereceğim.(FLA dosyaları mevcuttur) Bazıları komple flash, bazıları hem flash hem html, bazıları ise sadece html tarz da galerilerdir. Programlar şifresiz, kurulumsuz ve sorunsuzdur.Tıkla calıştır. Yıllardır kullanırım ve bir sorun ile karşılaşmadım. Bu arşive nasıl sahip olabilirim ? Arşiv kapasitesi 53 GB yani fazla olduğundan dolayı benim onerim 80 GB lık bir HDD(harddisk) ile gonderim tarzıdır. 1. Harddiski ben gonderirim. (diyorsanız) 2. Bulunduğum yerden hdd alayım yukleyip ben gondereyim. Daha fazla bilgi icin lutfen irtibata geciniz. İstek ve goruşlerinizi ister MAIL gonderiniz yada MSN ye ekleyebilirsiniz. Not: Photoshop arşivi de isteyen varsa yardımcı olabilirim. Yaklaşık 9-10 GB lık fon,psd kalıplar,yuksek kalite de tasarım resimleri(afiş,bilboard vs.), vektorler. Saygı ve sevgilerimle - dataalemi İletişim icin: admin @ dataalemi.com (boşlukları birleştirin) __________________