Oncelikle herkese selamlar , merhabalar. Gecen sene yine bu aylarda buraya konu acmıştım. Webmaster ve Webdizayn'a ihtiyacım olduğunu belirten. Ancak pek istediğimi elde edememiştim. Gelen tekliflerin hepsi birbirinden Amator ruhlu idi. Hani bir sitede renk uyumu, gosteriş vb gibi olgular vardır ya emin olun bunların hic birisine ne dikkat gosteriyorlardı ne de ozen. Bu yuzden sinir ile kendim bir calışma yaptım, siteyi 1 ay gibi kısa bir surede hazırladım. Evet , site amator idi. Ancak emin olun bana teklif icin gelen arkadaşlardan daha guzel bir site ortaya cıkmıştı. Ancak bu defa hem zamanım yok , hemde daha profesyonel bir tasarım olsun istiyorum. Şuanda site suresi dolduğu icin kapandı. Bu yuzden ihtiyac listesi şu şekilde ; Alan Adı. Hosting. Web Tasarımı Şimdi gelelim ne yapacağımıza. Daha once de belirtmiştim ancak konuyu yeni okuyan arkadaşlar icin tekrar belirteyim. Benim kendi şahsıma ait bir Av Market'im var. Silah , Tufek , Fişek , Mermi , Havai Fişek ve Aksesuar satışı yapıyorum. Afyon * Dinar ilcesinde yaşıyorum , iş yerimde burada. Bu yuzden cok profesyonel bir site olmasına gerek yok. Cunku hitap ettiği cevre cok buyuk bir cevre , cok buyuk bir kitle değil. Ancak amator ruhlu bir site de olsun istemiyorum... Peki sitemizde neler istiyoruz? Hemen anlatayım. Bolumleri kısa kısa ele alalım isterseniz; Giriş : Burada siteye giriş icin bir intro hazırlayabiliriz. Anasayfa : Burada şirket profili , tanıtıcı bir mesaj yer alabilir. Kısa kodlar ile ziyaretci sayısı , doviz kurları vs gibi basit kodlar ile sayfa suslenebilir. Resimler ile farklı bir goruntu verilebilir. Flash bir banner neden olmasın? Guzel bir bar ile de dizaynı tamamlarız sanıyorum. Urunler : Burada bir kac bolum olacak ama sanmayın cok uğraşlı. Cunku icerisine eklenecek kalıplar detay değil , yuzeysel olacak. Ana başlıklar ise şunlar; Tufekler , Tabancalar , Mermiler , Fişekler , Havai Fişekler , Aksesuarlar. Forum : Bir forum sitesi de cok iyi olur sanıyorum. Hakkımızda : Burada da iki bolum olacak. Şirket profili , Tarihce. Bunlarda cok kısa olacağı icin fazla vaktinizi almayacak emin olun. İletişim : Son bolumumuz de iletişim kısmında bir forum ve oradan bize ulaşıbilecek bir mail vericez. Bunun yanında Adres ve telefonlar. Site icin duşuncelerim bunlar. Ancak yine de Resim ve Videolar ile de sitemizi suslemek sizin elinizde. Sizin zevkiniz belirleyecek tabiki bunuda. Bunun icin cok ucuk kacık fiyatlar ile bana gelirseniz cevabım "HAYIR" olur. Herşeyin bir bedeli vardır tabiki. Ancak hak ettiğinizden fazlasını isterseniz hak ettiğinizide alamazsınız. İlginiz icin teşekkur ederim. Huseyin Garip İletişim icin ; 0.544.250.97.03 [email protected] Ozel mesaj ile ulaştığınızda belli saatlerde cevap verebilirim , msn ile goruştuğumuzde ise gunun coğu saatinde cevap verebilirim , telefon ile goruştuğumuzde ise gunun her saati cevap verebilirm. __________________