site aynı anda 2 sitede daha acık artımadadır. anlık fiyatları surekli yazacağım. r10.net ve forum.iyinet te acık artırmada Şuanki Fiat: 120tl r10.net ten geldi Site adresi: http://www.ezel.org Acıkartırma başlangıcı: 1 lira Min artırma: 20 lira sonlanma tarihi: 3 Aralık saat 23.59 (arada bayram olamsı sebebi ile biraz uzun tuttuk) heman al: 1250 (bayram arefesi pazarlık yaparız) Sitenin aylık getirisi: reklam koymadım Sitenin acılış tarihi: 2 ay civarı wp ve forum kurulu Alexa: 309K da. // link satışından bile aylık en az 100-150 lira kaldırabilirsiniz. Şimdiye kadar hic link satışşı yapılmadı. alacak arkadaşa isterse en az 5 alıcıda bulacağım. Kategori, sitenin iceriği nedir: Tr'nin en cok izlenen 2 dizisinden birinin fan sitesi Gunluk hit sayısı, kaynak link: dizi gunleri 2K diğer gunler 1K Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Pr 2 Site tum iceriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: hepsi satılık sınırlama yok Hosting dahil midir: idare edilir Banlı olduğu sponsor var mı: yok Banlı olduğu arama motoru var mı: yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok. wp ve mybb kurulu Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır yok Forumda yaklaşık 3bin uye var. SATMA SEBEBİMİZ: işim boyle dizi siteleri filan yapmak değil. elimde şans eseri guzel bi domain vardı. Şansımızı deneyelim dedim. Bu seo işlerinden filan anlamıyorum. Biraz anlasam zaten bu domainle neler yapılmazki :d bazı arama sonucları: BİNG'de: "ezel" aramasında 1.sırada "ezel dizisi" aramasında 6. sırada Google'de: "ezel" aramasında 15. sırada "ezel dizisi" aramasında 3.sayfada Hit genelde bu kelimelerin dışındaki kelimelerden geliyor. mesela "ezel dizi muziği", "ezel oyuncuları", "ezel şiir" vs. bu iki kelimedede iyi yerlere getirebilirseniz zaten butun piyasayı toplarsınız. İletişim icin pm ve [email protected] adresi ile yapabilirsiniz. kendi aklınızdaki HEMEN AL teklifinizi konuya yazabilir yada pm ile iletebilirsiniz __________________