Merhaba arkadaşlar yeni bir projeyle daha buradayım sıfırdan yazmış olduğum eticaret sistemini satışa cıkarmaktayım. ister satış scripti ister ilan dilersenız cicekci scripti olarak kullanın hepsine uygun yapı makul fiyat malum bayram uzeri oğrenci oldugumuz icin cebimize haşlık girsin istedik bu fiyata boylesini cok az kişi yapar. umarım ihtiyacı olanın işi gorulur - Scripten bahsetmek gerekirse -Anasayfa -Hakkımızda -Duyurular -SSS -Vitrun urunleri -İndirimli urunler -En cok bakılanlar -Doviz kurları -Email bulteni -İletişim -En onemlisi self linkler ( urun aramalarında başta cıkmak icin ideal ) -Şık tasarım Acık kaynak koldu şekilde veriyorum wareze duşmemesi icin ise lisansladım ( malum ağzımız yandı birkere ) 1 domain 69TL iki domain 120TL'dir Demo Adresi : buradan admin bilgilerini rica ediyorum ciddi alıcılar istesin. Aklınıza takılan soru vesaile olursa konu altından sorabilirsiniz.Yanlız şunuda eklemek istiyorum başkalarının yapıp 70 80 liraya sattığı scriptleride biliyoruz yapmış olduğum scriptleri hep ucuza satışa sundum ve kaliteye onem vererek zaten tanıyan arkadaşlar bilir diğerleriyle karıştırmayın. iletişim : q k n 9 1 @ o k . n e t iyi forumlar. __________________