Sitesi OLmayan Kalmasın
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Sitesi OLmayan Kalmasın
-
10-10-2019, 02:18:41Oncelikle Herkese Selamun Aleykum .. Siteyi Olmayan Kalmasın Vede Benim İcin Referans Olsun Diye Forum , Script , Html Tasarım , Script Edit , Script Turkceleştirme , Teknik Destek V.s. İşlemler Makul Ucretler Karşılığında Yapacağım.. Oncelikle Host'dan Başlıyalım .. Host Nedir ? Host Sisteminizin İnternet Uzerinde Barındığı Yerdir. Kelime Anlamıda "Barındırma",dır Zaten. Peki Ya Domain. Domainde Sitenizin Alan Adıdır. Yani www.....Com, Net, Org Olan Link, Url V.s.Olarakda Adlandırlıdan Bu Elemana Domain Diyoruz. Kullanıcağınız Sisteme Gore Asp, Php Host Kullanmanız Gerekmekte Hatta Bazı Scriptler İcin Host Yetersiz Kalıp Vps Sunucuya İhtiyac Olmaktadır. Şimdi Gelelim Asıl Konuya. Forum Kurulum Turkce Dil Dosyası Temel Ve İnce Ayarları İstediğiniz Tema Kurulumu Seo Optimizasyonu İstediğiniz 10 Eklenti Ve vBulletin İcin Temel Ayarları Oğretim Bunlar İcin İstediğim Fiyat 20 Tl. Kendi Resellerim Var. 150 Gb Ve Sadece 2 Gb'ını Ben Kullanıyorum. Odemesini Yıllık Olarak Yaptım. İsterseniz Uygun Fiyata Host Satımı Yapabiliriim. Şu Sıralar .Tk Uzantılı Domainler 2,5 Tl'dir. Yani Yuvarlarsak 45 50 Ytl 4z4Luk Bi Forum Sahibi OLursunuz.. Fiyat Pahalı Diyorsanız Eminim Ucuza Yapanları Bulursunuz.. Pahalı Geliyorsa Boşuna Mesaj Yazıp Konuyu Kirletmeyin.. Dediğim Gibi vBulletinin Temek Kulllanımını Oğrenmenizede Yardım Edeğim Ki Herşeyi Kurup Size Teslim Ettiğimde Bir Uye Grubunu Veya Postbit L.'de Profil Alanını Duzenlemek İsterken Bi Yanlış Yapmanız Cok Buyuk Hatalara Yok Acabilir. Html Tasarım, Script Kurulum, Script Editleme, Script Turkceleştirme, Teknik Destek V.s. Gibi Web Hizmetleriylede İlgilenmekteyim.. Referans İcin Pm Atabilirsiniz. | İsterseniz r10.Net Uzerinden İtrademe ( Ticari Guvenlik ) Bakabilirsiniz.. Konu Altında Soru Sorarsanız Yanıtlarım .. İletişim : [email protected] | [email protected] ( Sorularınız İcin Mail Atın, Ciddi Olanlar Ekliyebilir. ) Web Site : WwW.ThuqZLiFe.Tk __________________