Sozluk Ozellikleri: - Gelişmiş Yonetim Paneli - Online Sohbet Bolumu - Fokurdat . tk Teması - Bugun, Dun, Gecen Ay, Karışık, Rastgele gibi başlık secenekleri - Bakınız ve Gizli Bakınız ozelliği - Site ici ozel mesajlaşma - Farklı Temaları Kullanıcılara Sectirme - Arkadaş ve Duşman Ekleme - Gelişmiş İstatistikler - Caylak veya Normal yazar kaydı seceneği - E-mail aktivasyonu acma/kapatma - Yazar Onaylama - Yonetim Panelinden: Mesajları ve Başlıkları Gorme/Silme - İP banlama - Haber Ekleme Silme - Ve bircok ozellik daha bulunmaktadır. Demo Giriş: K.adi: Deneme - Şifre: Deneme Fiyat: 50$ Odeme: PayPal Odeme ve Demo Sayfamız: ww w. pixnetwork . tk - ww w. fokurdat . tk İletişim: bilgi [at] pixnetwork . tk Cep No: 05064003136 PayPal ile odeme yaptıktan sonra 24 saat icerisinde script yukleme adresi mailinize gonderilecektir. Uyarı: Bu script belli bir oranda kendim tarafımdan belli orandada piyasada bulunan scriptlerden derlenerek ve duzenlenerek oluşturulmuştur. Ben yalnızca değiştirmiş olduğum yerlerin ve kurulum ucretini istiyorum. Ve sizlere herhangi bir sorunda destek olabilirim. Hicbir şekilde script uzerinde bir hak iddia etmiyorum ve satın aldıktan sonra istenildiği gibi değiştirilmesine karşı değilim. Yalnızca fokurdat teması ile benim haricimde ucretsiz dağıtılmasına karşıyım. __________________