Evet Bu Devirde Biraz Zor Ama Belkide yardımcı olan cıkar diye konuyu acayım dedim.Bildiğiniz Uzere Okullarda Son Zamanlarda Araştırma Odevleri,performans,proje odevleri yoğun olarak verilmekte.Bende Oğrenciyim.Birazda kendi cektiğim odev bulamama sıkıntısı ile boyle bir forum kurma kararı aldım.Acacağım forumda odev bolumunun yanı sıra değişik etkinlikler ve bolumler bulunduracağım.Fakat İnternetteki Ucretsiz FTP vs. siteleri isteğimi karşılayamamakta.Malum Oğrencilik,Bir Host'a Satın Alamaz mıyım?Alırım Fakat Bu Beni Sıkıntıya Sokacak Bir Harcama olucak.Yardımcı olabilicek arkadaş olursa [email protected] Adresinden yada bu konu altından Benle İletişim Kurabilir..Siteye Tıkla Para Kazan Reklamlarından Ekleyebilirim.Hostu Sağlayan Arkadaş'ın Bana Kodları Vermesi Yeterlidir. Sitenin Reklam Gelirleri vs. Hicbirinden 5 kuruş para istemiyorum,Tek Amacım Odev Paylaşımı Yapmak,Cektiğimiz Odev Arama Eziyetlerinden Kardeşlerimi Kurtarmak..Herkese İyi Forumlar,Hayırlı Akşamlar __________________