ARkadaşlar universite oğrencisiyim ve kendi bilgilerim ışığında sizler icin calışmalar yapmak istiyorum.Hic olmazsa kendime biraz katkı sağlamak istiyorum.Muğla universitesi mutercim-tercumanlık bolumunde okumaktayım. yapabileceğim işler: Websiteler icin ingilizce konu acılır 20 konu 10 TL İngilizceden turkceye ceviri yapılır sayfa başı 10 TL Turkce konu isterseniz Turkce konu acılır 50 konu 10 TL Logo tasarımı yapılır Logo başı 5 TL Website dizaydnı yapılır sitesine gore değişir.(HTML)Yerine gore forum wordpress vs. sistemleriniz icinde tasarımlar yapılır. Wordpress,vbulletin,blog vs. scriptler kurulur. Kurulum başı 30 TL + tasarım isterseniz toplam 50 TL websitelerle ilgili herturlu sorun problem giderilir Sorun cozumu 5 TL Google Adsense e-kitabı satılır 5 TL Google site kaydı yapılır (yapamayanlar icin ) 10TL herturlu istediğiniz script bulunup kurulur bulma+kurma 50TL Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar bana ozelden ulaşsınlar.. Not:Fiyatlarda anlaşma yapılır.(Fazlada duşemem)Durumunuza gore değişebilir.para peşin veya yarısı peşin yarısı iş bittikten sonra. __________________