1)DemKer Post Ne İş Yapar ? Her Turlu Forum Sistemine Konu Ekler 2)DemKer Post Hangi İcerikleri Ekler ? Genelde Her Tur İceriği Ekler,Konuşulması Gereken Bir Konu. 3)DemKer Post'ta Kac Kişi Calışır ? Şuanda Sadece Bir Kişi,Fakat Kaliteli İş Cıkar. 4)DemKer Post'un Referansları Varmıdır ? Uzun Bir Aradan Sonra Tekrar Donduğum İcin Referanslara Ulaşamıyorum,Ama İsterseniz 30 Post Sonrasında Beğenmezseniz,Ucret Talep Etmiyorum 5)DemKer Post'ta Odemeyi Nasıl Yaparım ? PTT Havalesi,Domain,Paypal İle Yapılabilinir...Banka Havalesi İcin Kart Bekliyoruz.. 6)DemKer Post'ta Odeme Konusunda Guven Nasıl Sağlanır ? Odeme İş Bitiminde İstenir,Dolandırıcı Niyetli Kişilerin Bizimle Calışması Mumkun Olmadığı İcin Odemeyi Yapmanız Konusunda Guveniriz... FİYATLAR /Refarans Verilemediği İcin Kampanyalı Fiyatlar 50 Konu : 1.5 Tl 100 Konu : 2.75 Tl 200 Konu :5 Tl 500 Konu :10 Tl (5 Adet Ayrıntılı Paylaşım Hediye ! ) 1000 Konu :20 Tl (8 Adet Ayrıntılı Paylaşım Hediye ! ) 2000 Konu : 40 Tl (12 Adet Ayrıntılı Paylaşım Hediye !) 2000+ Konu : FİYAT KONUŞULUR... *Ucretlendirme Domain İle Yapıldığı Takdirde Bir Domain 15 Tl Olarak Duşunulur... Ozelden Ulaşanlar,frmtr Hesabım Yeni Olduğu İcin Mesaj Yollayamıyorum Size... [email protected] Msn Adresimden Ulaşabilirsiniz... __________________