Profesyonel Kurulum, Tasarım ve Seo Yapılandırma (Kucuk Yardımlar Ucretsizdir)
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Profesyonel Kurulum, Tasarım ve Seo Yapılandırma (Kucuk Yardımlar Ucretsizdir)
-
10-10-2019, 00:48:40Arkadaşlar oncelikle belirteyim 7/24 msn de olamayabilirim bunu boş zamanlarımı değerlendirmek icin yapıyorum.Ancak uzun sureli destek alan arkadaşlara telefon numaramı veririm istediklerinde ulaşabilirler. Ucretsiz yardım ettiyim arkadaşlara tel no vermeyeceğim. Şartlarım uygunsa ekleyin goruşelim... Onemli: Herturlu sistem kurulumunda lisans kişiye aittir sorumluluk kabul etmem. Bilmeyen arkadaşlara nereden nasıl hangi lisasa sahip olabilecekleri konusunda bilgi veririm fakat lisans almak kişiye aittir. Bedava destek isteyen arkadaşlar bir defada sadece tek konuda destek alabilirler. Kurulum: -Hazır sistem kurulumları (forum, blog vb.) UCRETSİZ -Vps ya da dedicadetlere cpanel ve plesk kurulumu, hosting satışına hazır hale getirme UCRETSİZ -Hazır sistemlerde seo kurulumu yapılır (yine lisans konusu varsa dağıtımcı şirketle şahsınız arasında olacaktır 3. kişi olarak araya girmem), kendi tasarımlarımda seo bana aittir. Tasarım: -Joomla, worlpress gibi hazır sistemler icin tema tasarımı yapılır. -Kişisel ya da kurumsal siteler icin htm, php ya da asp tasarım yapılır.Dilendiği taktirde flash destekli daha gorsel sitelerde hazırlanabilir. -Sosyal paylaşım sisteleri, oyun siteleri ve daha fazlası icin msnden ulaşabilirsiniz. msn: [email protected] Fiyatları ozellikle eklemedim birden fazla hizmet alan kişilere indirim ya da ikinci hizmetten hic ucret almamak gibi durumlar olduğundan o konuyu birebir konuşmayı uygun gordum. Neden Lisans İşlemlerine Karışmıyorum? Arkadaşlar bazı durumlarda lisansınızın iptali ya da sağlayıcınızdan kaynaklanan sorunlar olduğunda kişi hatayı bende arayacaı icin o konulara girmemek gibi bir prensibim var.Malumunuz bir forum lisansı uygun fiyatlara olsada bir parallels, cpanel gibi buyuk sistemlerde fiyatlar cok yukseliyor.Uzerime o yuzden fazladan bir yuk almak istemem.Ancak bu yol gostermeyeceğim demek değil, hic bilginiz olmasa dahi cekinmeden o konularda yardım alabilirsiniz. Yeni başlayan arkadaşlara bikac konuda bedava yardımcı olmaya calışacaım sorularınız olursa msn imi ekleyin goruşelim. Herkese iyi forumlar... __________________