Dun tesadufen rastladığım herkese gonul rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bilgisayarınızın başında para kazanmanın en kolay yolu diyebilirim konunun ayrıntılarını yazının devamında bulabilirsiniz.
FX Reklam: Oncelikle mikiurl. com/2V0Pm '' com ile nokta arasındaki boşlukları siliniz mesaj sınırım varmış'' tıklayarak referansım ile uye oluyorsunuz ardından Reklamlar sayfasındaki Linklere tıklayın 45 saniye bekleyin. Tamam grafiği cıktığında uye hesabınıza ucreti eklenmiş olacak. Reklam yayınlatmak icin uye hesabınızda en az 4.00 TL olmalıdır. Odeme talep edebilmek icin uye hesabınızda en az 25.00 TL olması gerekli.
NOT: Reklamlardan birine tıkladıktan sonra suresi dolana kadar kapatmayın DONE dedikten sonra kapatıp ardından tekrar belirttiğim reklam sitesine donup ustteki REKLAMLAR butonuna tıklayın ve tıklamış olduğunuz sitenin ustunun cizili olduğunu goreceksiniz ve bu şekilde tekrarlanıyor her Gece 24:00′dan sonra reklamlar yenileniyor ve siz her tıklamada para kazanmaya devam ediyorsunuz Arkadaşlar Gonul Rahatlıgı ile Kullanabilirsiniz şu ana kadar fake hesaplar dahil bir cok ptc sitesini kullandım Bunlar garanti daha dun bir kişi 25 Tl aldın 2 Temmuzda Daha 64 Tl istedi Biri gonderdiler.. Dekontların Bazıları Size Guvenilir Ptc Sitesi diyorum başka toruma gerek duymuyorum..Gunde 5 Dk duruyorsanız eğer nette para kazanmanızı engelleyecek hic bir şey yok gibi...
ODeme Kanıtı Resimlerini Koymak istiyordum ama sınır var mecbur urllerini koyacağım.... frdmedya .com/dekontlar/7.jpg frdmedya .com/dekontlar/6.jpg frdmedya .com/dekontlar/3.jpg __________________
Fx Reklam [Odeme Kanıtı İle] En Guvenilir PTC
Webmaster Genel Konular - Sorunlar0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Fx Reklam [Odeme Kanıtı İle] En Guvenilir PTC