Firma Sitesi Firma / Esnaf Web Sitesi Paketi 1 Yıllık Sadece 69 tl + Kdv Bu Fiyata Neler Dahil ?
1 adet domain 200 mb hosting 10 gb aylık trafik 200 adet e-mail hesabı Kolay yonetim paneli
İcerik
Urun Modulu Online Sipariş Modulu Site İci Urun Arama Sınırsız Sayfa Ekleme Sayfa Gruplandırma Fotoğraf Galerisi Flash Başlık Modulu Flash Slayt Modulu Anket Modulu Dosya Paylaşımı Haber Modulu Duyuru Modulu Uyelik Uyelerin resim, haber, yazı, duyuru yuklemesi Forum Sayfaya Yorum Ekleme Yazıya Yorum EKleme Blog Yonetimi Reklam Modulu İntro (giriş sayfası) Ana Sayfa Hakkımızda İletişim Formu Ziyaretci Defteri Hava Durumu Doviz Kuru Saat
Dernek Memleket Web Paketi 1 Yıllık Sadece 49 tl + Kdv Bu Fiyata Neler Dahil ? 1 adet domain 150 mb hosting 8 gb aylık trafik 150 adet e-mail hesabı Kolay yonetim paneli
İcerik Sınırsız Sayfa Ekleme Sayfa Gruplandırma Haber Modulu Koşe Yazarları Modulu Fotoğraf galerisi Flash Başlık Modulu Flash Slayt Modulu Dosya paylaşımı Anket Modulu Sayfaya Yorum Ekleme Yazıya Yorum EKleme Blog Yonetimi Forum Duyuru Modulu Uyelik Uyelerin resim, haber, yazı, duyuru yuklemesi Reklam Modulu İntro (giriş sayfası) Ana Sayfa Hakkımızda İletişim Formu Ziyaretci Defteri Hava Durumu Doviz Kuru Saat
Kişisel Site Web Paketi 1 Yıllık Sadece 39 Tl + Kdv Bu Fiyata Neler Dahil ? 1 adet domain 100 mb hosting 6 gb aylık trafik 50 adet e-mail hesabı Kolay yonetim paneli İcerik Sınırsız sayfa ekleme Sayfaya Yorum Ekleme Flash Başlık Modulu Flash Slayt Modulu Fotoğraf Galerisi Dosya paylaşımı Sayfa Gruplandırma Yazıya Yorum EKleme Blog Yonetimi Forum Duyuru Modulu Uyelik Reklam Modulu Ana Sayfa Hakkımızda İletişimFormu Ziyaretci Defteri Hava Durumu Doviz Kuru Saat
Mobil Sınıf Ogretmen Web Sitesi Paketi 1 Yıllık Sadece 69 Tl + Kdv Bu Fiyata Neler Dahil ? 1 adet domain 200 mb hosting 10 gb aylık trafik 150 adet e-mail hesabı Kolay yonetim panel İcerik Flash Başlık Modulu Sınav modulu Odev modulu Anket Modulu Fotoğraf galerisi Flash Slayt Modulu Dosya paylaşımı Haber Modulu Koşe Yazarları Modulu Forum Belirli Gunler Duyuru Modulu Sınırsız sayfa ekleme Sayfa Gruplandırma Sayfaya Yorum Ekleme Yazıya Yorum EKleme Blog Yonetimi Uyelik Uyelerin resim, haber, yazı, duyuru yuklemesi Reklam Modulu İntro (giriş sayfası) Ana Sayfa Hakkımızda İletişim Formu Ziyaretci Defteri Hava Durumu Doviz Kuru Saat
Arkadaşlar paketler cok uygun cok kolay yonetim panelli herkesin kolaylıkla yonetebilicegi bir hazır site paketlerimiz bunlar almak isteyenlere 5 gunluk deneme paketi veriyoruz iletişim icin profilimde bulunan msn adresini yada < yildirimozgr @ gmail . com > Adresine mail atmanız yeterli olacaktır